Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem na coś chora. Śpie po 10 godzin dziennie, jestem ciągle zmęczona

Polecane posty

Gość gość

Ide spac o 22-0 wstaje o 9-11 jestem codziennie zmeczona, jak mam gdzies isc, jestem na miescie to wieczorem czuje sie jakbym przeszła 50km, biegala i jezdzila rowerem, wszystko mnie boli, ziewam i bach do lozka. Jest mi ciągle zimno, mam zimne dlonie i stopy, nie mam w sobie w ogole energii :( anemii nie mam, sprawdzalam 3 mies temu, wiec co mi jest? prawie codziennie boli mnie głowa i oczy, boje sie ze mam raka mózgu :(

Gość gość
zbadaj tsh obydwie generacje, anty tpo i to kilka razy

Zbadaj jeszcze raz krew, anemia może się rozwinąć nawet w ciągu trzech miesięcy, w ogóle zrób sobie całą morfologię, to może być wszystko, od braku witamin poprzez tarczycę, cukrzycę, aż po depresję. Nie wmawiaj sobie raka mózgu, bo to najgorsza i najmniej prawdopodobna możliwość. Właściwie to powinnaś iść do lekarza i jego zapytać, co może Ci dolegać, bo forum żeby nie wiem jak chciało, nie może Cię zdiagnozować.

Gość gość
Moja koleżanka miała podobnie, okazało, że się miała gruźlicę.

Gość gość
a jak się odżywiasz ? Nawet jak nie masz cukrzycy to możesz mieć nadmierne wyrzuty insuliny np. po chlebie, czekoladzie, ciastkach, wtedy się człowiek doprowadza do hipoglikemii, z powrotem jedzenie słodkiego i kółko się zamyka ja miałam ten problem, też wiecznie spałam

Gość gość
Uważaj bo teraz taki wirus panuje Ja właśnie przeszłam Najpierw byłam zmęczona i o 18stej się do wyra rzuciłam a potem było mi strasznie zimno tydzień wysokich temperatur że prawie mózg mi się ścinał a teraz kaszel został!

Gość gość
a I WSZYSTKO BOLAŁO! Głowa serce i różne części ciała co oczywiście było złudzeniem bo ten wirus drażni polączenia nerwowe tak że nawet czułam jakby mnie brzuch bolał.

Gość gość
spr czy nie masz niedoczynnosci tarczycy, badania jakie podane wyzej TSH ft3, ft4 anty TPO

Gość gość
Lekarze a to przepisują antybiotyk a pomaga tylko wygrzewanie się Oczywiście nie ma lekarstw na wirusa więc nie polecam nic brać. Trwa około 2tyg pzechodzi samo.

Gość gość
Proste, co Tobie jest. Masz kandydozę lub aspergilozę, wymienione przez Ciebie objawy są tak typowe, że bardziej nie można. www.kandydoza.blox.pl

Gość gość
Nie słuchaj przedmówców, bo nie mają racji. To typowe objawy grzybicy, wiem po sobie i wielu innych osobach. Biegnij do dobrego immunologa.

Gość gość
to brak sexu :classic_cool:

Gość jolka gość
spróbuj na początek wstać wcześniej a szybciej się położyć. W brew pozorom nadmiar snu też nie jest dobru, ja jak za długo śpię to potem cały dzień boli mnie głowa. A może masz depresję? skoro wyniki są dobre a masz złe sampoczucie?