Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rower dla 3 latka jakie koła 12 14 16 ? :D

Polecane posty

Gość gość

Ktoś się orientuje jak to jest i jakiego wyboru dokonac nie tylko pod wzgledem kół :)

Gość gość
Biegowy!!! Na zwykły przyjdzie czas za 2 lata.

Gość gość
12 żadna biegówka z normalnego tez pedaly mozna wykrecic .

Gość gość
Ja biegowego nie potrzebuje bo syn umie juz jezdzic na normalnym od kuzynki jezdzil my wlasnei stary sprzedajemy i musze kupic wiekszy

Gość gość
dobrac do wzrostu :) 12" spokojnie do 4-5 roku zycia wystarcza ;)

Gość gość
też jestem na etapie szukania rowerka, dla mojej 3 latki koła 12 cali

Gość gość
To pójdź do sklepu rowerowego z dzieckiem i przymierz. Sprawdź. Nie musisz przecież tam kupować (możesz w necie), ale się zorientujesz jak wyglądają jakie koła, jakie wysokie są rowery z danymi kołami, jaka jest regulacja wysokości siedzenia.. Na pewno coś Ci doradzą.

Gość gość
Ja myślę, że dla 3 latka 12 cali wystarczy. Moja na takim jeździła przez jakieś 1,5 roku a potem zmieniliśmy na 16cali i myślę że tak do 6 lat spokojnie wystarczy.

Gość gość
Ktoś tu napisał że dla 3 latka kupić biegowy rower, przecież to już jest za duże dziecko spokojnie może jeździć na normalnym :/

Gość gość
Może i może.. osobiście nie znam 3 latka, który umie jeździć na zwykłym rowerze (na 2 kółkach). za to wszędzie słyszałam (bo miałam kontakt z dziećmi), że 6 latki uczą się dopiero jeździć na 2 kółkach.. Więc jak to jest? tutaj wszyscy piszą, że 5 latki potrafią na 2 kółkach jeździć, a ja dookoła widzę coś innego (oczywiście mowa o dzieciach, które nie miały rowerów biegowych)

Gość gość
Co. Ty o tutaj linkujesz,ja mam dwoje dzieci i obaj mieli zwykle rowery z odkręconymi pedalami ,i jakos dały rade ,więc znam to w praktyce a nie w teorii z netu

Gość gość
Mój syn konczy 3 lata w maju i kupuję mu na urodziny z 14 calowymi kołami, a nawet się zastanawiam nad 16, bo są od 105 cm. Na biegowym jeździł w ubiegłym roku wiec teraz ide o krok dalej i kupuje normalny z pedałami + uchwyty do pchania, zadnych bocznych kolek

Gość gość
moja miala niecale 3.5 jka jezdzila na dwukolowym bez bocznych kolek. Ale od 2 roku zycia jezdzila na biegowym i praktycznie nigdzie sie bez niego nie ruszala. A potem poprostu wsiadla na 2kolowy i pojechala bez zadnych kijow czy tym podobnych sprzetow. Teraz skonczyla 4 lata i kupilam jej 16 i pieknie na niej jezdzi. Nie wiem jaki wysoki jest twoj 3 latek ale ja bym 12 napewno nie kupowala - jezeli juz to 14. A jezdzi na 2 kolkach czy ma boczne? bo jak ma boczne to mozna nawet i 16 kupic bo jak dasz nisko siodelko to moze bedzie ok

Gość gość
akurat nie wierze w 3 latki jezdzace na dwoch kolkach zlitujcie sie autorka zadawala pytanie a wy debatujecie o bog wie czym z tego co ja sie orientuje to warto kupic posrednie 14 na dluzej bo 12 przewaznie na jeden sezon. i oczywiscie tu mowa o rowerze na dwoch kolkach i dwoch bocznych

Gość gość
Moja córa zaczęła jeździć na 2 kółkach jak miała około2,5 roku :-)