Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki nasenne plus alkohol

Polecane posty

Gość gość

chce wziasc jakies tabletki nasenne i popic je alkoholem aby rodzina wkoncu wziela sie w garsc i przestali mnie traktowac z gory nie chce sie zabic ile tabletek wziasc i jaka iloscia alkoholu popic aby tylko narobic strachu ?wszystcy mowia ze aymyslam depresje a wrecz dra sie na mnie chodze do psychologa ale to nie zmieni nastawienia ojca pomozcie

Gość gość
Na mnie polaczenie alkoholu z lekami nie dziala,Roponuje olac ojca choj mu w doope jak Ci dokucza,Wezmiesz tabletki popjjwesz alkoholem to wyrzadzisz sobie krzywde mozesz w najlepszym razie wyladowac w psychiatryku lub na wozku inwalickim,Pietno zostanie ,z zycie w zakladzie gdzie bedziesz w kaftanie bezpieczenstwa lub zdana na laske innych nie nalezy do przyjemnosci,jaj nie masz z kim porozmawiac pisz tutaj napewno Ci poradzimy Trzymaj sie

Gość gość
Zycie uzaleznione od opieki innych nie nalezy do przyjemnych,wejdz na forum Cital depresja pmocy,podzielisz sie klopotami sa tam ludzie z podobnymi problemami

Gość gość
dzieki wogole za jakas odpowiedz.a co d tego forum to skrzystam . poprostu nie moge znalesc juz wyjscia na bezradnosc i mieszkanie z kims kto w przeszlosci wyzadzil tyle krzywdy mi i rodzinie :(