Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HONORATA SKARBEK MA BIAŁACZKE

Polecane posty

Gość gość

.

Gość gość
jej objawy to bladość i wypadanie włosów! !!!!! Dobre, dobre! Wykrywają białaczkę i szukają dawcy szpiku, a w międzyczasie łyka cudowną tabletkę która do tej pory działa i w sumie nie potrzeba przeszczepu? Fascynujące, myślę, że Honej powinna dostać nobla bo wreszcie MA LEK NA RAKA który niszczy tylko te chore komórki a zostawia!!!! wszystkie inne czyli zdrowe :)))))

Gość gość
ona ma przewlekła białaczke mozna z nia zyc całe zycie do dorosłosci, co cie tak dziwi w tym co powiedziała??

Gość gość
kłamie

Gość gość
wątpie ze mozna kłamac na taki temat

Gość gość
widocznie można, zrobiło się o niej cicho i wykorzystuje chorobe. w dzieciństwie podejrzewano u niej jedynie przewlekłą białaczke szpikową. Po punkcji szpiku obawy okazały sie nieuzasadnione.

Gość gość
A kto to H.Skarbek ?i o co chodzi ?

Gość gość
ta jasne ty wiesz lepiej niz ona sama :D żenada

Gość gość
Tak, wyobraź sobie że chodziłam z nią do klasy. To małe miasto.

Gość 230zl
nie ona jedna

Gość gość
Honorata to wokalistka Honey

Gość gość
i co z tego ze chodziłas z nia do klasy?? słyszałas jakies cząstkowe informacje i smiesz teraz ja oskarżać, tak sadziłam ze ja znasz i zazdrość Cie zżera ze robi kariere

Gość gość
Teraz u Celebrytów to jest trendy....piosenkarze,dziennikarze mają raka albo podejrzewają raka. Potem...tj przeważnie za jakiś czas następuje tzw cudowne ozdrowienie albo okazuje się że guz nie był złośliwy. Początek to wzięło od czasów gdy kilku naprawdę wartościowych i znanych ludzi ogłosiło,że ma raka i rozpoczęło publicznie z nim walkę by dać przykład..np śp Prof Religa. Potem się zaczęło.... Tylko,że ludzie jakich mam na myśli z tego nie wyszli. Najbardziej idiotyczną autopromocją przez swoje rzekome problemy nowotworowe(potem okazało się że sprawa dotyczy całkowicie niezłośliwej zmiany)popisał się pewien dziennikarz tvnu. Pamiętam nawet wpisy wiernych półgłówków i ich fantazje na forach co do tego jak to niby rzeczona osoba miała dostać raka bo w uk pracowała przy rozbiórkach budynków z płyt azbestowych.Taką do tego legendę dołożyli,że na miejscu gościa to bym publicznie z przyzwoitości zaprzeczył....nic takiego się nie stało niestety.

Gość gość
07.03.14 v v A ty kretynko wierzysz we wszystko co ci ktoś w mediach powie albo napisze i jeszcze się sadzisz jakby to o kogoś z rodziny chodziło...weź się zajmij swoim życiem i swoim zdrowiem jełopo....po masz tylko jedno a nie goownianymi nowinkami z pudelka albo innego tzwelka.

Gość gość
Honey ma bialaczke. Choruje od 8lat. Kazdy kto ja zna od lat doskonale o tym wie. Na szczescie dzielnie z nia walczy, sama na siebie pracuje, wiec ja stac na drogie leczenie. Co w tym takiego dziwnego? Wy myslicie, ze jak ktos ma nowotwor to juz lezy i umiera? NIE! Jesli terapia jest dobrze dobrana, a choroba przebiega lagodnie, to mozna zyc zupelnie normalnie i realizowac swoje cele. Co zreszta Honorata czyni