Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biusciastakobietka

Czy ktos kupowal biustonosz w bon prix?

Polecane posty

Gość biusciastakobietka

Mam problem z kupnem biustonosza ze wzgledu na rozmiar 75G.W katalogu natomiast jest pelna rozmiarowka-takz taka,staniki wygladaja pieknie no i maja bardzo przystepne ceny.Zastanawiam się jednak czy warto kupowac w bon prix i czy rozmiary rzeczywiscie sa tam takie jak byc powinny.

Gość gość
ja kupuje w bon prix ale stanika nie kupowałam tylko bluze, kostium kompielowy i piżame. Rozmiary zawsze są zawyżone więc zamawiam zawsze 2 rozmiary mniejsze

Gość biusciastakobietka
No wlasnie slyszalam o zawyzonej rozmiarowce ubran.Tylko czy to samo tyczy ie stanikow?

Gość gość
niestety nie wiem bo nigdy nie zamawiałam...

Gość biusciastakobietka
Tak naprawdę to niby zawsze jest przeciez mozliwosc zwrotu towaru.Tyle ze to wiazee się z poniesieniem kosztow no i slyszalam opinie ze ciezko jest im zwrocic zamowiony towar.

Gość biusciastakobietka
Tzn.nie ze zwrocic tylko ciezko odzyskac pieniadze za towar.Choc moze te opinie mijaja się z prawda.

Gość biusciastakobietka
Up

Gość KafeGda
Ja tam kupuję, płacę kartą kredytową lub przelewem, zwykle 80% ubrań jest za duża więc je zwracam i nie mam żadnych problemów ze zwrotem kasy. Co do stanika - teraz jest jakaś promocja, że powyżej 100zł koszty wysyłki gratis przy zamówieniu przez internet, więc możesz zamówić więcej i zwrócić te niepasujące - koszty poniesiesz tylko raz. Co do jakości to nie pomogę, bo staników nie zamawiałam.

Gość biusciastakobietka
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi.Chyba jednak. Sprobuje:-)Bo gdzie kupie trzy biustonosze za 80 zl?Zaryzykuje.Najwyzej zwroce i nigdy wiecej nie zamowie.

Gość gość
TW Twojej okolicy nie ma sklepów gdzie mieszkasz ?

Gość biusciastakobietka
Oczywiscie ze sa sklepy:-)Nawet mnostwo.Tylko w zwyklych sklepach z bielizna nie mam szans na kupno biustonosza w swoim rozmiarze gdyz duza miska-rowna się z obwodem pod biustem minimum 80 a taki biustonosz mam potem na szyi a ja jestem szczuplutka i musze miec obwod najwyzej75.Natomiast w dobrych sklepach z bielizna udaje mi się dobrac biustonosz ale wtedy to wydatek rzedu minimum150zl więc nieczesto stac mnie na taki zakup.Te w bon brix kusza mnie wlasnie cena.

Gość gość
75 pod biustem i Ty mówisz ze jestes szczuplutka :O ?

Gość gość
To sprubuj z 80D będzie jak ulał tylko źle dobrany a jak nie to skorzystaj z rozmiarówki jakie sa w tych sklepach internetowych i zobaczysz jaki masz rozmiar według rozmiarówki . Poza odejme sie kilka centymetrów pod biustem .

Gość biusciatakobietka
80to zdecydowanie za duzy obwod:-( Pod biustem mam73cm więc 75 to maks.Masz racje.Poszukam rozmoiarowki bon prix w internecie. A do komentarza powyzej:Tak.Jestem szczupla.Nawet bardzo bym powiedziala.Tylko biust duzy bo w nim 108cm.W talii 64,w biodrach 92.Jakie więc wymiary ma wg ciebie szczupla kobieta?:-o

Gość gość
Up

Gość gość
Podnosze

Gość Madziula2417
Biusciastakobietka : Tez zastanawiam sie nad kupnem stanikow z bonprix ,wlasnie tych trzech:) Jak przypasowala Ci ich rozmiarowka? Warto kupic?