Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet nosil dlugie wlosy

Polecane posty

Gość gość

czesto wiazal je gumka w kucyk. Uwielbialam na niego patrzec. 2 tygodnie temu scial wlosy a ja stracilam ochote na sex :( co ze mna jest nie tak?

Gość gość
moja pierwsza prawdziwa milosc miala takie wlasnie wlosy, nie byl metalem ani nic, zwyklym facetem z kucykiem, byl cos ala MAjdan w latach swietnosci albo Piasek, o dzis mam ten obraz w glowie, bo ona zginal w wypadku, mam sentyment do takich facetow, co do twojego pytania, przyzwyczailas sie do tego i tyle, ale pomysl co by bylo gdybys ty zmienila nie wiem, kolor wlosow i on powiedzialby ci to, co ty teraz, jak z tym bys sie czula ??? jeslibys przytyla itp, nie mozesz tak myslec, musisz sie przyzwyczaic, poki co wyobraz sobie ,ze masz nowego faceta ;) wiesz jakis kochanek etc. glupie ale moze pomoze, nie mozesz w ten sposob reagowac na zmiany :P

Gość gość
może musisz tylko przyzwyczaić się do jego nowego wyglądu. a może tak się akurat złożyło, że masz tę mniej rozbuchaną część cyklu. chyba, że byłaś z nim tylko ze względu na image, ale to by było płytkie więc nikogo o to nie posądzam

Gość gość
dla mnie facet w długich włosach powoduje odruch wymiotny taki gender mówiąc ogólnie facetom wydaje sie ze sa czasy Chrystusowe i uwsteczniaja sie nawet jak byam bardzo młoda to chłopcy z oazy wydawali mi sie jak pół faceta jak mieli długie włos rzecz gustu moze twój facet wyrósł z głupot a ty jakis chory wizerunek chcesz kultywowac jak tak masz to kup mu jeszcze sandałki w zemyki i suknie z lnu całą tkaną

Gość gość
a ja lubię jak facet ma półdługie włosy, ale nie związane w gumkę, ech, taka fantazja nie od dzisiaj :)

Gość gość
on tez nie jest metalem :) raczej woli tematy poliyczne jak muzyczne. ciagle patrze na nasze zdjecia. On wyglada tak...inaczej niz wszyscy. Te jego dlugie wlosy :( Stalam sie okrutna. Czesto mu mowie, ze nie podobaja mi sie mezczyzni z krotkimi wlosami. Ale gdy spi...patrze na niego w blasku lampki nocnej i...kocham jego rysy twarzy, brwi...nos... Dlaczego nie umiem sie z nim kochac? :(

Gość gość
Mój mąż ma długie włosy a jest juz trochę p o30-stce. nie jestem w stanei sobie wyobrażić, jak je kiedys zetnie :) to takie męskie i seksowne dla mnie - ma je do polowy pleców od kiedy go znam (12 lat) - ja zawsze mialam krótsze takie do lopatek max

Gość gość
on ma 41 lat :) w dlugich wlosach i tym zaroscie dwudniowym byl dla mnie wizerunkiem idealu. Oprocz wygladu kocham go za to jaki jest. Ale ta nagla zmiana zaburzyla moj stosunek do bliskosci...

Gość gość
rzecz gustu jakby mojemu przyszło do głowy cos takiego to dostaje podówjnego drinka z tabsem na spanie a rano budzi sie krótko wystrzyzony a ja usmiechnieta pytam czy kawa z cukrem czy bez

Gość gość
a ściął włosy po rozmowie z Tobą? bo jak z zaskoczenia to może przez to potrzebujesz czasu

Gość gość
wierze Ci, bo i dla mnie te jego wlosy...byly czyms w rodzaju utozsamienia meskosci i delikatosci. Nie umiem tego nazwac..bardziej sprecyzowac, ale gdy zobaczylam go pierwszy raz...gdy podszedl, by zapalic mi papierosa juz wtedy poczulam cos magicznego...wlosy... Od tamtej pory minely 4 lata i nagle..tak po prostu zadzwonil z pracy mowiac, ze chce zrobic cos czego nie da sie odwolac i zapytal mnie, co o tym mysle. Ja, jak zawsze, odpowiedzialam, ze zrob jak uwazasz. To twoje wlosy i ty musisz byc zadowolony. No a potem w domu...szok dla mnie :(

Gość gość
przyzwyczaisz sie ja mam podobnie jesli chodzi o odczucia ale calkiem w druga strone, nei cierpie jak mojemu mezowi urosna wlosy, latam za nim z maszynka co 3 tyg i gole go na 6mm, ew 3mm, wtedy mam takiego lysolka, a jak mu podrastaja wtedy sie mu kreca i nie lubie go wtedy, no nie podoba mi sie, jemu nieraz smutno ale co zrobie, mowie mu wprost ,ze z odrosnietymi mnie nie podnieca, jest on umiesniony i mocno zbudowany, uwielbiam jego obcietego na krociotko mrrrr, wredna jestem ale jakos wytrzymal ze mna 12 lat :P

Gość gość
normalnie nigdy w moim zyciu nie myslam, ze wlosy moga miec tak duze znaczenie na moje podejscie do seksu z nim. Gdy zaczynamy sie kochac to zamykam oczy i widze jego szerokie ramiona, tatuaz na lewym ramieniu i te wlosy pieszczace moja twarz podczas gdy stapiamy sie w jednosc... Gdy otwieram oczy widze mojego mezczyzne...jego ramiona, twarz ale brak mi...tych wlosow! Czuje sie jakbym byla z obcym mi czlowiekiem :(

Gość gość
Jaki problem? Zamykaj oczy podczas stosunku.