Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób, które były w śpiączce: słyszeliście lub czuliście wtedy coś?

Polecane posty

Gość gość

A może macie kogoś w rodzinie kto był w śpiączce i z niej wyszedł? Czy taka osoba mówiła Wam, że super, że rozmawialiście z nią bo ona wszystko słyszała? Moja kuzynka jest po wypadku i cała rodzina do niej mówi i ja też ale na prawdę wygląda to tak jak by nic do niej nie docierało. Poza tym może śpiączka jest spowodowana różnymi typami uszkodzeń mózgu i niektórzy słyszą a niektórzy nie? Lekarze twierdzą, że to jak z narkozą: pod jedną narkozą człowiek zachowuje świadomość a po drugiej budzi się po operacji i nic nie pamięta. Prawda to?

Gość gość
Mnostwo jest relacji osob ktore podczas smierci klinicznej,operacjii widzialy jak byl ubrany personel medyczny,slyszaly rozmowy lekarzy i pielegniarek oraz odwiedzajacych je osob,jedna kobieta uzyskala dar czytania w myslach,nawiazala tez kontkt z mezczyzna majacym dar jasnosylyszenia pomaga policjii w sledztwach zas jego tozsamosc zna niewielu wyskkiej rangi oficerow

Gość gość
Bylam na spotkaniu z osoba ktora po takim przejciu potrafi porozumiewac sie z duszmi zmarlych,prowadzi warsztaty,dprowadza zablakane dusze na miejsce spoczynku

Gość gość
Widziałam te filmy o osobach po śmierci klinicznej ale nie jestem Amerykaninem, który uwierzy w to co widzi w tv. nie wykluczam, że są to prawdziwe historie ale nie zweryfikuję tego na podstawie wyreżyserowanego filmu. Dlatego pytam o taki kontakt bezpośredni z daną osobą.

Gość gość
A pani, która prowadzi warsztaty ze zbłąkanymi duszami głęboko współczuję. Jestem wierząca ale sądzę, że potrzebny jej dobry specjalista.