Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaJJa29

29 letnia dziewica????

Polecane posty

Gość gość
skoro pierwszemu lepszemu obciągalas to co za różnica

Gość KaJJa29
pedro nie zrozumialam Cie mowiac o czekaniu co masz na mysli?

Gość KaJJa29
on nie byla dla mnie pierwszym lepszym, tylko w tamtym momencie kims waznym kogo kochałam

Gość gość
to było dać jemu d**y skoro nie był pierwszym lepszym

Gość pedro szukulec
ależ to proste chciałaś być dowartościowana jako kobieta a nie obiekt sexualny.

Gość Taki_jeden_964
Nie rozumiem czemu po niej jedziecie. Myślała, że znalazła tego jedynego ale jej nie wyszło. Nawet nie wiecie czemu. Teraz trzeba zamknąć rozdział i nie przejmować się wiekiem. Lepiej późno znaleźć jak potem wpaść na kogoś nieodpowiedzialnego i męczyć się całe życie.

Gość KaJJa29
chyba tak:(

Gość KaJJa29
dzieki z awsparcie taki jeden.... masz racje gdy juz bylam prawie gotowa na sex, tak sie zepsulo ze nie chcialam juz robic tego z nim...potem po zerwaniu on mi nawet proponowal zeby sie przespac ale odmowilam, wiedzialam ze nie zwiaze z nim swojego zycia

Gość pedro szukulec
masz specyficzne poczucie wartości w odróżnieniu do wielu kobiet. Cóż, chwała ci za to, obyś się nie zmieniła.

Gość Taki_jeden_964
Ja jak byłem zakochany to nawet nie pomyślałem o seksie. Wystarczyła mi samo jej obecność. Tyle dla mnie znaczyła. Pomimo tego, że ja dla niej nic. pedro ma racje, nie zmieniaj się. :)

Gość gość
taki jeden bo C***A z ciebie

Gość Taki_jeden_964
No trochę tak ;)

Gość KaJJa29
raczej nie zmienie swojego podejscia....

Gość gość
jakiego podejścia?:P bierze do ręki, bierze do paszczy a potem udaje świętoszkę bo ma błonke;)

Gość gość
"bylam w 3 letnim zwiazku, ale chcialam poczekac z seksem" x Automatyczna dyskwalifikacja za emocjonalne gierki. x "nie jestem ani pasztet ani głupia ani bojąca sie życia po prostu nie spotkałam człowieka ktoremu mozna zaufac" x Albo pustelniczka albo zaawansowany borderline (trzymać się z daleka)

Gość to ja syttsyn
A ja jestem dziewica bo jestem pasztetem z wrednym charakterem i w dodatku uwazam ze seks nalezy sie dopiero gdy facet sie porzadnie postara a najlepiej po slubie. Co wy na to? Czekam z niecierpliowoscia na opinie lub porady dobrych i madrych ludzi, wiem, ze tu jestescie.

Gość do łatwej bez podpisu
gość jakiego podejścia?jezyk.gif bierze do ręki, bierze do paszczy a potem udaje świętoszkę bo ma błonkeoczko. ''' Ale cie zazdrość zżera o to jej dziewictwo ladacznico :D:D:D:D też byś chciała je jeszcze mieć, co? Ale za późno już ojojjjojoj :)

Gość gość
do sytsyn ja mam 28lat tez jestem dziewica i podpisuje sie pod Twoimi slowami, facet musi sie postarac, a najchetniej czekalabym z tym do slubu

tyle że ja ironizowałam :P ja nie mogłabym czekać do ślubu, poza tym jaką mam gwarancję że do ślubu dojdzie? I tak zostanę i bez faceta i dalej bez seksu. Nie nie, już tyle czekałam, że będę kuć żelazo póki gorące ;)

Stara dziewica musi mieć albo poważne problemy psychiczne, albo po prostu zbyt wysokie wymagania przy zbyt niskim libido. Gdybym był normalnym facetem to dziewicy w tym wieku bym unikał, nic dobrego by z tego nie wyszło. x Kobieta która robiła loda dziewicą żadną nie jest.

Gość goscio
Ja lat 20, z Poznania, szczupły, szukam dziewczyny z nijakim doświadczeniem, bądź dziewicy (drugie mile widziane - choć znając ten świat, to pewnie wyzwanie) w celu znajomości/układu. Nie mam tutaj na myśli żadnego sponsoringu, ani nie jestem kolejnym poszukującym byle czego desperatem. Z drugiej strony nie jestem też nikim poszukującym wielkiej miłości i zachowującym siebie samego tylko dla ów jedynej. Po prostu - nigdy nie interesowały mnie związki, nawet takie przelotne, poniekąd też nie było na nie okazji (i NIE, nie musi to od razu oznaczać żem szkaradny). Zajmuję się swoim i jakoś specjalnie mi nie spieszno. Jednak gdyby znalazła się jakaś bardziej intrygująca okazja? Możliwe. Bardzo ciekawe zatem, czy być może natknie się na to ogłoszenie jakaś wcale-nie-najbardziej-szkaradna-na-świecie kobieta z przedziału 18-25, znajdująca się w podobnej sytuacji i wyrażająca podobne priorytety, potencjalnie chętna na wykorzystanie mych "bratnich" preferencji (nie zaś łacha na pieniądze, jakich pełno). Zakładam, że nawet sama tylko rozmowa z taką osobą mogłaby okazać się dość ciekawa, w końcu byłaby to dość bratnia dusza pod tym względem. Kontakt poprzez email (intrower@o2.pl). I fakt, wątpliwe, by swego rodzaju "fantazja" spotkania właśnie takiej osoby doszła do skutku, ale jak się nie spróbuje chociaż poszukać, to się nigdy nie znajdzie.

Gość gość
pieprzycie głupoty i tyle, ma błonę to jest dziewicą i już

Gość gość
hehehhe

Gość gość
taa, kiedys czytałam o mężatce która miała 2 dzieci urodzonych przez cesarkę- i nienaruszoną błonę, bo miała tak zbudowaną że podczas seksu się nie przerwała ale też nie przeszkadzała- i co tez dziewica, bo ma błone:P

Gość gość
ale jaja hehe

Gość gość
Prawiczek bez wiary "Stara dziewica musi mieć albo poważne problemy psychiczne, albo po prostu zbyt wysokie wymagania przy zbyt niskim libido. Gdybym był normalnym facetem to dziewicy w tym wieku bym unikał, nic dobrego by z tego nie wyszło. x Kobieta która robiła loda dziewicą żadną nie jest." -- trafiłeś w SEDNO!

Gość gość
Prawiczek bez wiary "Stara dziewica musi mieć albo poważne problemy psychiczne, albo po prostu zbyt wysokie wymagania przy zbyt niskim libido. Gdybym był normalnym facetem to dziewicy w tym wieku bym unikał, nic dobrego by z tego nie wyszło smutne, że tak uważasz ale masz do tego prawo powiem Ci jednak tyle, że mylisz się jedna spotyka miłość w wieku 35 lat, druga w wieku 18 a robic to bez miłości...według Ciebie to jest brak problemów psychicznych? niezłe nastawienie:) pozdrawiam, 27letnia dziewica

Gość gość
"powiem Ci jednak tyle, że mylisz się jedna spotyka miłość w wieku 35 lat, druga w wieku 18" x A kto by chciał ciebie wszystkiego uczyć w tym wieku? Mimo swojego wieku nie poznałaś nikogo kto ci się podobał tylko czekasz na miłość i uważasz, że to ty masz rację. To poczekaj jeszcze 10 lat az marzenia o rodzinie pójdą w p**du.

Gość gość
Szkoda troche, ze kobieta sie marnuje. :-) Co to za zycie....

Tej, gość, nie rób z siebie takiego mistrza ars amandi. I zapewniam cię: niejedna kobieta z "doświadczeniem" może być słabsza w łóżku od początkującej. Po prostu tu też liczy się talent, zmysłowość, wyobraźnia, dobre "sterowanie" ciałem, sprawność gimnastyczna.