Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Im_Your_Baby

Problem z facetem

Polecane posty

Gość Im_Your_Baby

Jestem w szczęśliwym związku, uwielbiam eksperymenty i nowości w łóżku i mój facet też, lecz coś ostatnio się popsuło. Mój M(ąż) wyjechał na dość długo, no to co nam zostało? Filmiki i fotki wysyłane na "poprawę" nastroju, gorące rozmowy. W połowie jego wyjazdu (a wyjechał na 6-mscy), mieliśmy dość ciężkie spięcie i co prawda nie pamiętam już co tam mu palnęłam w złości ale teraz ma kompleks jeśli chodzi o wielkość jego członka ... Na początku bagatelizowałam, lecz on przestał wysyłać mi swoje filmiki, fotki, no ok - miał masę roboty, to zrozumiałe. Lecz gdy wrócił to oznajmił mi, że chce się pozbyć naszej "kolekcji" zabawek, bo czuje, że nie jest mi potrzebny. Nie potrafię go przekonać, że jest mi z nim wspaniale, nic do niego nie dociera! Ale nie pozwolę na wyrzucenie moich kochanych zabaweczek i filmów! Nie wiem co mam zrobić.... Czy któraś z Was miała taki problem?

Pewnie że nie dociera do niego. Z twojego posta wynika że bardziej zależy Ci na utracie zabawek. jak Ci tak zależy to wywal te zabawki a pokażesz mu co jest dla Ciebie ważne. O ile jest.