Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak KOCHA SIĘ ZE MNĄ RAZ NA MIESIĄC

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam seks, ale on chyba niekoniecznie. Kocha się krótko, coraz rzadziej, teraz już od 2 miesięcy zdobył się na to raz. Mam kochanka, bo nie wytrzymuję (choć rzadko się z nim widuję), co robić :/

Gość pedro szukulec
a ile razy dziennie chciałabyś się kochać?

Gość gość
w ten sposób okazuje ci szacunek.

Gość zwrot z sms
to i tak w sumie NIEKONIECZNIE ważne :) na pewno dla żadnych "studenckich upiorków" się to nijak nie przekłada, na mnie to też w żaden sposób nie wpłynie ,gratuluje sprytu mimo wszystko .

Gość gość
@zwrot z sms nie rozumiem... ile bym chciała razy? nie wiem, chociaż 3 razy w tygodniu (minimum no :/ ) mam dosc przytulania i całowania w czółko, chce seksu! i to długiego... no nie da się tak zyc przeciez

Gość pedro szukulec
może twój chłopak jest gejem i się kamufluje?

Gość gość
też o tym myslałam i nawet go pytałam, ale wkurza się wtedy i mówi, ze jestem nienormalna jak tak mówie :/ ja ponoć jestem ładna, nigdy nie miałam takiego problemu z zadnym chłopakiem, zeby nie chciał mnie w łozku i nie wiem co z tym zrobić

Gość zwrot z sms
a czy tak jest czy nie jest...cóż mam na to w********,modus operandi jest identyczny jak u innej pani ,w sumie to myślę że przez tyle lat wypadałoby się czegoś nauczyć na błędach ale po co z drugiej strony skoro i tak to zawsze jest to czyimś kosztem ....A wracając do treści tematu no cóż ...zbyt mnie się to kojarzy z kolesiem który już kiedyś ustawiał częstotliwości trykań na forum ;) facet ma chyba takie hobby oraz "koleżankami " ze studiów na które też mam w*********.tak więc chyba nie pomogę.:)

Gość pedro szukulec
może zaproponuj mu anal. Jeżeli przystanie na to bez oporów to znaczy że jest gejem, a ty jesteś tylko dla niego zasłoną dymną dla znajomych.

Gość rozepchane słoneczko
Może być gej .:D fajnie coś nowego :)

Gość gość
haha no może tak zrobię, chociaż wydaje mi się, ze nawet jesli jest gejem, to sam jest jeszcze nieświadom tego. mieszkamy razem, więc o czymś bym wiedziała. nie interesuje sie innymi laskami, ale o chłopakach też nic nie wiem. raczej praca. sama nie wiem. może to taki aseksualny typ osoby? hmm.

Gość pedro szukulec
Czy lubi jak mu bieziesz do buzi?

Gość gość
Raczej lubi, od tyłu zawsze kończy, trochę ciągnac za włosy czasem.

Gość pedro szukulec
to nie jest gejem. ma poprostu jakiś uraz z dzieciństwa albo jak był nastolatkiem, był świadkiem czegoś lub sam brał udział w czymś o czym chciałby zapomnieć, dlatego przymyka oko na twoich kochanków. Napewno nie jest głupi choć za takiego biorą go inni.

Gość gość
@ pedro znałeś taki przypadek?

Gość pedro szukulec
Tak.

Gość gość
mój robi to co drugi dzień i uważam ze to mało ja bym chciała 2 razy dziennie a nawet 3

Gość gość
To moze mien tego chlopaka!

Gość gość
Gosciu to Ty jestes wymagajaca suczka

Gość co drugi  dzień
tak uważam że co drugi dzień to mało jak na faceta w przedziale 18-37 lat, czuje się, że powinnam mieć dobry seks rano abym w dzień nie myślała o seksie , innych facetach i po południu wieczorem na rozładowanie napięcia i oczywiście dla przyjemności, w pomiędzy czasie też z raz mogłoby być. na razie mam co drugi dzień ale zazwyczaj w soboty jest 3 razy. uważam że robienie tego rzedziej niż 3 razy w tygodniu to facet jest gejem albo jakimś zboczeńcem

Gość gość
Zmienic chłopaka, łatwo powiedziec, ale mamy wspolne spoko życie, ogolnie poza tym naprawdę niczego mu nie brakuje, jest wręcz ponadprzeciętny pod wieloma względami, najgorsze, ze dziewczyny mi go zazdroszczą... gdyby wiedziały ;( jak ja się męcze zwłaszcza przed zaśnięciem jak mam ochotę :(((

Gość gość
Jestem facetem I zgadzam sue z toba ja robie to swojej 3 razy dziennie I mysle jeszcze o innych

Gość gość
Jesteśmy młodzi i mnie to dziwi... myślałam, ze wszyscy faceci lubią seks. Rozumiem, że mozna nie miec temperamentu w łozku, ale aż tak? coś musi być nie tak

Gość co drugi dzien
mieszkacie razem? autorko nie mozesz się do niego zwyczajnie dobrac? po prostu? w łóżku wymasuj wycałuj i chłopak się może weźmie

Gość gość
Ja bardzo lubie podaj maila to o tym popiszemy

Gość co drugi dzien
mój chłopak był przez pewien czas uzależniony od walenia konia i na początku sex mu za bardzo nie wychodził ale teraz jest coraz sprawniejszy z każdym tygodniem, może twój też tak miał/ma

Gość gość
Jestem facetem - co drugi dzien o czym Ty mowisz!

Gość gość
Tak, mieszkamy razem. Co noc przed zaśnięciem go zaczepiam, dotykam, próbuję dać coś do zrozumienia, ale poźniej odpuszczam z bezsilności. Jest mi wtedy smutno zwyczajnie. Nie chcę się o to prosić. Facet, z którym czasem sypiam jest na mnie napalony, chce to robić po kilka razy, całuje mnie i cieszy go moje podniecenie. A mój... szkoda gadać, on tylko chce zebym go podrapała po plecach. Ale w zamian już mu się nie chce.

Gość co drugi dzien
tak mój chłopak kiedyś był uzależniony od walenia, i po prostu tylko ręka dawała mu doznania odpowiednie tarcie do wytrysku (bo robił to tak często), zajelo mu trochę czasu przyzwyczajenie się do kobiecego ciała i teraz jest coraz lepiej

Gość co drugi dzien
autroko a twój chłopak dostaje erekcji jak go pomasujesz wycałujesz?