Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z Internetu dobierał się do mnie na pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość

Spotkalismy sie wczoraj, spacer za miastem i poszlismy do domku na jego dzialke (wiem, moglam sie spodziewac ze cos bedzie chcial ze mna zrobic :O no ale coz), zaczal mnie calowac i obmacywac, widzial moj opor, wstalam i on do mnie tekst: UPRAWIASZ SEKS NA PIERWSZEJ RANDCE ? :( pogadalismy, oprowadzil mnie i znow chce sie ze mna spotkac :(

Gość gość
a jak sie obudziles to na przescieradle byla mokra plama.

Gość gość
i jakiej porady szukasZ?

Gość gość
on nie szuka zadnej porady tylko trzepie sie pod opisy ze jakas byla macana na pierwszej randce.

Gość gość
koles jest z opola i ma duzego psa?

Gość gość
olej go, od razu widać że jakiś oblech

Gość gość
fajny spacer ci zaproponował. Ciesz się głupi że nie muszisz po tej ,,randce,, obdukcji robić. Rusz głową, i nie szlajaj sie ze zboczeńczmi po działkach.

Gość marvinka
Tak jak już ktoś tutaj napisał: trochę rozsądku dziewczyno! Pierwsza randka, gościu, którego nie znasz, a Ty zgadzasz się, żeby zabrał Cię na działkę? Gdzie nikogo nie ma, gdzie w razie czego nikt Ci nie pomoże? A zamiary chłopaka też dość jasne, po co miałby Cię niby na działkę zabierać, pokazać jak pieli grządki?:) Obawiam się tego rodzaju facetów, wydaje mi się, że oni tylko w jednym celu są na portalach - szukają szybkiego i łatwego seksu. Pewnie, jak spotkałabyś się z nim jeszcze raz, to znowu starałby się zaciągnąć Ciebie do łóżka. Sama korzystałam z różnych portali i gadałam z różnymi facetami, ale jakoś do tej pory udawało mi się chyba wyczuć ich zamiary i jak któryś miał na myśli tylko seks, to od razu urywałam z nim kontakt, ja jednak zupełnie czegoś innego szukam. Zanim spotkasz się z jeszcze jakimś facetem poznanym przez internet, weź poczytaj sobie poradniki na mydwoje, zwłaszcza te, które wspominają o bezpiecznych pierwszych randkach. Albo sama zacznij myśleć. Takie randki mogą być jak najbardziej udane, sama miałam kilka takich, ale trzeba z rozsądkiem do nich podchodzić, tak jak z resztą do wszystkiego. Nie rób takiej głupoty następnym razem, bo może się to gorzej skończyć...

Gość gość
A mnie śmieszy pisanie kobiet w temacie randek tak korzystałem z portalu jakieś 2 lata i spokojnie mogę stwierdzić że 80 procent kobiet ze spotkań szukała TYLKO seksu, pierwsza randka i mnie objechała po że nic nie było!!! coś pisała przed randką że musi pokój posprzątać nie zrozumiałem aluzji..., spotkanie przez sympatia.pl druga zaprosiła na weekend do domu, dobierałem się do niej, ona zaczęła ale strach mnie obleciał denerwowałem się i nic z tego nie było, kolejna była normalna ale nie spodobałem się jej, kolejna chciała do mnie przyjechać na weekend ale na szczęście się rozmyśliła, kolejna zaprosiła mnie do siebie na weekend i seks był już się tak nie stresowałem, potem była jedna normalna ale też jej nie podszedłem, następna seks na 4 randce więc chyba nie było aż tak szybko, spotykałem się z nią pół roku :) kolejna proponowała seks na masce samochodu gdzieś w połowie drogi, nie dałem rady jej na spotkaniu jakoś dobierałem się ale nie chciałem jej przelecieć, nie opierała się, olała mnie, kolejna seks po tygodniu... związek kilka miesięcy, rozpadł się z wielu powodów, i nie są to moje wymysły a nie całe 2 lata na portalach sympatia i mydwoje

Gość gość
facet, to tylko z ujem w garsci latasz przez te 2 lata :D

Gość gość
skąd się biorą takie durne baby?

Gość gość
Zauważyłem jedno one często były po nie udanych związkach, zranione, nie wiem może tak chcą odreagować? dla kobiet nie ma burdeli a jak ma ochotę w te dni to co ma zrobić?

Gość gość
tez mi dziwne tez sie dobieram,na szczescie jeszcze mi nie odmowiono:-P

Gość gość
zakoncz to szybko :/

Gość gość
tylko do bielizny, czy cos wiecej? :)