Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w kropce i to duzej

Co kupic szefowi na 10marca?

Polecane posty

Witam. Pracuje w tej firmie od miesiaca. Szef ma zwyczaj dawac prezenty-wczoraj dostalysmy po kwiatku,a dzis jeszcze sms z zyczeniami. I mam problem. Co mu kupic na poniedzialek? Pytalam kolezanki ktora dluzej pracuje i ona nie ma pomyslu. Co wypada kupic szefowi? Moze kwiatek w doniczce? Jego gabinet jest caly zastawiony kwiatami.

Gość gość
poduchę z napisem Dla szefa, a z drugiej strony coś tam jeszcze było :D taka ozdobna obszyta satyną, może gdzieś dorwiesz w swoim mieście

Gość gość
kubek z napisem dla szefa :)

Z tym kubkiem fajny pomysl ale u mnie w miescie nie znajde, ostanio szukalam kubka wspaniala mama i odwiedzilam wszystkie kwiaciarnie i sklepy z upominkami,w koncu zamowilam nadruk na kubku. Ale na to sie czeka 2dni robocze.

Gość gość
może w empiku ? Nie wiem w jakim mieście mieszkasz, jak w jakimś większym to spokojnie czy dziś czy jutro na pewno coś znajdziesz :)

Gość gość
ja uwazam za kiczowate te wszystkie podusie i kubeczki dla szefa. najbezpieczniej kupic cos slodkiego, jakies czekoladki w ladnym opakowaniu, trufle szczegolnie, ze nie pracujesz tam rok a miesiac.

Gość gość
Viagrę :P

Ale co mozna kupic w empiku komus kogo sie nie zna? Nie wiem czy on w ogole cos czyta,nie wiem jakiej muzyki slucha. Znam go troche ponad miesiac. Kolezanka pracuje 1.5roku i tez w sumie nic o nim nie wie.

Gość gość
no w empiku takie kubki czasami bywały! nie chodzi mi o książkę czy płytę. masz tam również takie drobiazgi

Gość gość
Kamasutrę :D

Nic przejdziemy sie do empiku,moze cos mi wpadnie w oko. Cos niedrogiego, nic osobistego i nic badziewiastego... Jemu by sie przydala smycz do wszystkiego-bo wiecznie gdzies zostawia portfel, dokumenty lub komorke. Viagry raczej nie potrzebuje bo ma 2dzieci.