Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z problemem

Do tych mających problemy proktologiczne

Polecane posty

Gość gość z problemem

Witam,kilka dni temu miałam potworne zaparcie z powodu wielu stresów.Podczas defekacji poczułam ostry piekący ból.Podejrzewam,że mogło dojść do szczeliny o***tu.Moje pytanie dotyczy tego jak odróżnić szczelinę od hemoroidów gdyż niestety hemoroidy również mi dokuczają.Dodam iż nie mam śladów krwi ale ból jest taki jakby mnie ktoś przecinał żyletką,ból odczuwam tylko w jednym miejscu.Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Nie rozpoznasz czy to tak naprawde szczelina dokąd nie zobaczy proktolog.Tak jak i przy hemoroidach tak i przy szczeline,zdarzaja sie krwawienia ale niekoniecznie,ból przy hemoridach jest wtedy kiedy zrobi sie zakrzep.Bole przy szczelinie też są szczegolnie po oddaniu stolca.

Gość Filip92
Też kiedyś miałem problemy z o***tem. Wybrałem się do Proktologa w http://www.oberclinic.pl/uslugi/proktologia.html. Długo zwlekałem z wizytą, ale dyskomfort był tak duży, że poszedłem. Lekarz, który się mną zajmował okazał się świetnym specjalistą. Wyleczył mnie szybko i skutecznie. Jeżeli będę mieć jeszcze kiedykolwiek problemy ze zdrowiem na pewno będę korzystać z usług tej kliniki.

z hemoroidami możesz sobie naturalnie poradzić. a jelita masz ściśnięte ze stresu, stąd zaparcia.