Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialenka88

Wyciek wód płodowych

Polecane posty

Gość madzialenka88

Hej, mam problem i chyba dość poważny. Zaczęłam odczuwać straszną wilgotność. Jestem w 7 miesiącu ciąży i obawiam się, że może to być wyciek wód płodowych. Wiem, że taka wilgotność może być również moczem, ale ten wyciek nie przypomina kolorem ani zapachem moczu. Już nie wiem co mam robić, nie chcę aby płód złapał jakąś infekcje itp. Koleżanka powiedziała mi że są jakieś testy vision na wyciek wód płodowych, myślicie, że to może pomóc? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.

Gość gość
są testy, ale ja bym wolała pojechać do lekarza a nie masz tak,ze poprostu mokre uplawy?jak tak mialam w ciazy

Gość gość
Jedz na izbe przyjec. Maja specjalny plyn, ktorym sprawdzaja czy to wody. Nie ma zartow. Wiem co pisze, bo urodzilam w 28 tyg

Gość madzialenka88
No to na pewno nie są uplawy takie zwykłe :( nie wiem co robić. Kupię test, a potem pojadę na IP

Gość uciekajacapannastara
Ja w tym okresie ciąży też miałam wrażenie jakby było tam ciągle mokro ;P dużo śluzu było takiego rzadkiego... Ale to było jak mi powiedziano normalne :-) jednak jeśli Ciebie coś niepokoi to jedź na IP. Przynajmiej nie będziesz się martwić a może faktycznie coś jest niewporządku. Daj znać czy faktycznie były to wody :) powodzenia!