Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol piersi

Polecane posty

Gość gość

Snilo sie kiedys wam bol piersi? a jak tak to bralyscie to na powaznie czy moze nie?

Gość gość
nie wiem, co masz na myśli.. co mam brać na poważnie? ale ja ostatnio przeniosłam się ze spaniem z materaca od łóżka w sypialni spać do męża do salonu, na kanapę (mąż przeszkadzał dziecku, a dziecko jemu, wzajemnie się budzili, więc od jakiegoś czasu mąż spał osobno).. bo chcę przyzwyczaić małego do samodzielnego spania w nocy.. Jest spora różnica w miękkości materaca i kanapy.. a do tego materac wysłużony, ma już kilka dobrych lat, a kanapa ma rok. _ I już pierwszego, albo drugiego dnia, śniło mi się, że niby się czymś oblałam, czy coś.. w każdym razie mój biust miał dziwny, taki ciemny kolor, a piersi piekły okropnie.. jak gdyby to był jakiś kwas, czy coś bardzo gorącego... Nie pamiętam dokładnie snu.. obudziłąm się śpiąc na brzuchu z bardzo bolącymi piersiami ;) ps. nie wiem co masz na myśli, z tym, zeby sen o bólu piersi traktować poważnie .. w jakim sensie? Ja traktowałam poważnie sny o okresie.. kiedyś, dawno, dawno temu.. jakoś tak okres był nieregularny.. ale farta miałam bo najczęściej 2 noce lub 1 wcześniej śniło mi się, że mam okres.. i wiedziałąm, ze zaraz będzie.