Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzi czuje

potworne gdy ktoś cię kocha

Polecane posty

Gość suzi czuje

a ty nie odwzajemniasz. usiłuje się z toba skontaktować mimo że wyraxnie dajesz mu do zrozumienia że nie chcesz mieć z nim nic wspólnego. staje si to jak ołowiana kula u nogi. we mnie wywołuje ból w klatce piersiowej.. dopiero teraz pojelam co mogl czuć facet w którym duzylam się tyle lat. :(

Gość suzi czuje
i właśnie w takich okolicznościach rodzi się pogarda. i jest tak silna, ze trudno nad nią panować. nie kochajcie nikogo wbrew jego woli, to nigdy nie sprawi że osoba kochana zmięknie

Gość gość
jesli chlopak zaradny, ma pracę, auto, mieszkanie, to może daj mu szansę? wiesz milosc to nie wszystko, kiedys mozesz tego zalowac, ze fajnego chlopaka olalas, bo go nie "kochalas". dziecko o milosci i kochaniu mozna mowic po wielu latach spedzonych razem, a nie że jak ktos ci sie nie podoba z jakiegos powodu, to go nie kochasz... ty sie patrz czy chlopak jest zaradny a nie czy go kochasz czy nie kochasz.

Gość suzi czuje
dzieckiem przestalam być 20 lat temu kiedy dostałam dowod. tym bardziej twierdzę co powyżej, że do nachalna miłość jest czymś okropnym jak skrzypienie styropianem o szybe- jak ująłby poeta

Gość gość
Jest az taki nachalny ?

Gość suzi czuje
no jeśli wypraszasz kogos dzwiami a on wlazi ci przez okno udając ze pomylił domy to sama ocen

Haha dovre :D wybacz ze ale to jest troche zabawne a blisko mieszka czy daleko zeby ta wymówka chodziaz wygladala trocje wiarygodnie :D

Gość suzi czuje
trzeba być kretynka żeby uważać że nie można inaczej się narzucać niż osobistymi wizytami

Moze Ty jestes kretynka , ja Cie nie obrazam wiec zejdz ze mnie :D

Gość suzi czuje
to nie obraza, to słowne oszacowanienie twojego poziomu intelektualnego

Gość gość
To jak zrozumiałaś co czuł, to w*********j bo ch*j Ci już do tego. I zajmij się swoim zyciem.

Gość suzi czuje
:D alter ego lady ? uuuu :classic_cool:

suzi czuje trzeba być kretynka żeby uważać że nie można inaczej się narzucać niż osobistymi wizytami A gdzie ja na pisałam w swojej wypowiedzi ze nie mozna sie narzucac inaczej ? Tylko mnie to rozbawiło bo jak by na to nie patrzec to jest troche smieszne :D

"nachalna miłość jest czymś okropnym jak skrzypienie styropianem o szybe" albo jak zwyczajna mucha, co wstała z kupy i próbuje dać buziaka, niby powinno się otworzyć okno i wypuscic hummanitanie, ale ileż satysfakcji daje przywalenie łapką!