Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackswan

Dziewczyny proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość blackswan

Słuchajcie kobitki,nie wiem jak to możliwe...Ale same oceńcie.15 i 16 lutego uprawiałam peeting,gdzie w 15 nie było wytrysku,a 16 był ale na mój brzuch i sperma nie miała jak dostać się do mojej pochwy,zwłaszcza,że byłam w ubraniu,zaraz potem ją wytarłam i po chwili umyłam w wodzie i w mydle.Miałam wtedy dni płodne.Jednakże,dzień później strasznie zaczęły dokuczać mi sutki,przewiało mnie i byłam chora,no i zaczęłam się stresować,że jakimś cudem jestem w ciąży przez to,chociaż jeszcze nie współżyłam.Zaczęły boleć mnie potem jajniki i 25 lutego dostałam okresu,a powinnam dostać dopiero 1 marca,czyli za pięć dni.Ten okres był o wiele mniej obfity niż zazwyczaj.trwał 6 dni.W poniedziałek czyli 3 marca zaczął wydzielać się taki śluz jak na owulację,albo bardziej płynny,zaczęły boleć mnie piersi,widać na nich więcej żył,no i doszedł dziwny ból w podbrzuszu i w okolicach pępka,zrobiłam test ciążowy nawet w sumie to dwa,jeden 16ście dnu od 16stego lutego i drugi 19ście dni od 16stego lutego,oba wyszły negatywne.Co to może być?Czy to ciąża?! Bo już odchodzę od zmysłów,ginekologa mam dopiero w przyszłym tygodniu,to kłucie w okolicach pępka jest nieznośne,do tego dziwne skurcze tak jakby w jajnikach i te piersi.do tego wczoraj miałam taki śluz z jakby upławem.Czy to może być ciąża?Dziewczyny jak myślicie?

Gość blackswan
Jest tu kto? :(

Gość gość
w ciąży jeszcze nie byłam, więc nie wiem jakie objawy pierwsze się pojawiają. myślę, że nie możesz być w ciąży. Jeżeli nie doszło do wytrysku w pochwie to jak mogłabyś zajść w ciąże? przecież nie dojdzie do zapłodnienia przez pępek.

Gość blackswan
No właśnie wiem,ale te objawy mnie niepokoją....nie mam pojęcia co się dzieje :( w sumie to boję się,że preejakulat miał styczność z mojego chłopaka palcami w sobotę i jak mnie dotknął wiadomo gdzie,to zaciążyłam :(

Gość gość
Forum to nie lekarz Idź do ginekologa, kup sobie jeszcze kilka testów ciążowych, będziesz miała pewność

Gość blackswan
myślicie,że 19 dni od tego całego peetingu wynik jest wiarygodny?

Gość gość
A po co? Przecież gdybyś była w ciąży to byłby cud. :O

Gość blackswan
Też się z tego śmieję,ale te dziwne objawy nie dają mi spokoju,po drugie sprawiają,że nie mogę się na niczym skupić,nie potrafię się uspokoić...

Gość gość
jak będziesz w ciąży to załóż własny kościół.

Gość gość
nie pociskajcie jej tak ostro! widocznie opuściła kilka lekcji biologii. Idź dziewczyno do lekarza, będziesz miała spokój

Gość gość
Niie ma opcji ciąży!! NIEMOŻLIWE!!!!!!!!!!!!!

Gość blackswan
Na pewno tak zrobię -.-

Gość gość
Dziewczyny więc dlaczego tak się ze mną dzieje?Co jest grane?

Gość blackswan
Dziewczyny co jest grane?Dlaczego mam objawy ciąży?

Gość gość
bo ją sobie uroiłaś!!! Dziewczynko, poczytaj trochę o seksie, o zapłodnieniu i przede wszystkim o antykoncepcji

Gość gość
Po pierwsze nie jesteś w ciąży. Testy i brak seksu to wykluczają. Po drugie. Owulacja przypada na 12 - 16 dni przed kolejną miesiączką więc dni płodne pewnie miałaś wcześniej niż to sobie (jak się domyślam) wyliczyłaś. Niestety nie jest to takie proste żeby to wyliczyć, lepiej sugerować się obserwacją jeśli już bardzo chcesz wiedzieć kiedy są dni płodne. Po trzecie. Bóle jajników, ból piersi to każda z nas przeżywa przynajmniej raz na pół roku, że nie powiem, że niektóre odczuwają podobne skutki w każdym cyklu i to bez ciąży nawet tej urojonej. Śluz tak jak na owulację zaczyna sie wydzielać kilka dni przed nią i to jest właśnie oznaka że zaczynają się dni płodne. Jesteś pewnie jeszcze młoda, a u młodych dziewcząt to hormony mogą się bardzo długo regulować nawet do 7 lat od pierwszej miesiączki i nie powinno się do tego czasu ingerować w ten proces. Chociaż te objawy które opisujesz nie świadczą moim zdaniem o żadnych zaburzeniach. Mogę się mylić bo z opisu to ciężko wywnioskować.

Gość blackswan
Dziękuję,uspokoiłaś mnie.Wiem,że nie było możliwości ciąży,ale tak się nakręciłam,że było ciężko,teraz dzięki wam jest mi lepiej.Ogólnie teraz mam bardzo trudny okres w życiu,dlatego pewnie mam takie jazdy...