Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie złożył życzeń

Polecane posty

Gość gość

To nie jest mój facet tylko dobry kolega, przyjaciel. Mamy ze sobą bardzo dobry kontakt, czesto podkresla ze jestem ważną dla niego osobą i ulubioną koleżanką. Nic dziś nie napisał, trochę mi przykro z tego powodu, napiszcie czy słusznie waszym zdaniem, czy nie powinnam przykładać wagi, czy wy dostajecie życzenia na dzień kobiet od innych facetów niż partnerzy?

Gość gość if
własnie!😠 kochanie nie złożyłes mi życzeń nawet żeby mi jęzora wypaliło nie pożyczyłeś 😭 a kwiatek ,a ten goździczek to gdzie aby? 😭

Gość gość
W przyszłym tygodniu jesteśmy umówieni na pizzę, nie wiem czy to dobry pomysł zeby jakoś nawiązać do tematu, żeby przynajmniej wiedział ze gafę popełnił, czy wcale do tego nie wracać, jak lepiej?

Gość gość
eee lepiej przecwicz go wcześniej bo skoro to dla Ciebie wazne to

Gość gość
ważne, ale nie w sensie bycia razem, oboje jesteśmy w związkach, tylko sie przyjaźnimy

Gość gość
Mam podobną sytuację, tylko napisał przed chwilą i teraz zastanawiam się czy i co odpisać?!

Gość gość
Odpisz "dzięki"

Gość gość
Autorka - "mój" to już raczej nie napisze :(

Gość gość
Tylko jestem zła, że dopiero teraz.

Gość gość
ja bym była zadowolona gdyby napisął nawet teraz, ale w sume to nie wiem czy powinnam przykładac do tego wage , nie wiem czemu wogóle o tym myślę...

Gość gość
dziewczyny...żartujecie ? napisał nie napisał jak dziewczynki 12-letnie a poza tym po co Wam życzenia od kolegów lub przyjaciół jeżeli macie swoje połówki ;)

Gość gość
Mam to samo,czekam i myślę....

Gość gość
oj tam bzdety napisał nie napisał jakby chciał i mu zalezało to by napisał sa wazniejsze rzeczy w zyciu niz facet

Gość gość
Co?

Gość gość
cokolwiek

Gość gość
Napisz dzięki co tak późno :)

Gość gość
Zależy wam na nich dlatego czekacie,myślicie i zastanawiacie się.

Gość gość
Zależy wam na nich dlatego czekacie,myślicie i zastanawiacie się Zależy ale w sensie przyjacielskim, tak samo jak i na zyczeniach od niego, wydawało mi sie że w ten dzień życzenia składa się nie tylko swojej kobiecie... dziewczyny...żartujecie ? napisał nie napisał jak dziewczynki 12-letnie a poza tym po co Wam życzenia od kolegów lub przyjaciół jeżeli macie swoje połówki Chyba masz rację gościu, powinnam machnąć ręką na te życzenia a jak sie spotkamy w przyszłym tygodniu to nicpo sobie nie pokazać że mi trochę przykro? czy coś napomknąć żeby jemu zrobiło sie wstyd że zapomniał?

Gość gość
życzenia się składa bez wyjątku każdej kobiecie, to kwestia kultury.. mnie wczoraj złożył nawet sprzątający kamienicę, gdy tylko mnie zobaczył, znajomy w sklepie jak robiłam zakupy, o innych zaprzyjaźnionych nie wspomnę. To tak jak ze składaniem życzeń świątecznych, noworocznych. niezobowiązujący przejaw pamięci i serdeczności dla drugiego człowieka.

Gość gość
No to widocznie mó przyjaciel po prostu zapomniał, nie pomyślał, może nie przykłada wagi do tego, pewnie jak by mnie widział to by złożył a o smsie jak widac nie pomyslał, tylko już sama nie wiem czy to duży nietakt z jego strony czy puścić to w niepamięć?

Gość gość
a ja otrzymałam życzenia od byłego - niby oficjalne, poprostu wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet - ale nie wiem po co to zrobił - a było już tak fajnie - bez niego

Gość gość
Powinien pamiętać i napisać(jeśli przyjaciel,kolega,czy dobry znajomy),ja też przywiązuje uwagę do pewnych rzeczy.Ja dałabym mu do zrozumienia i wspomniała o tym pewnie"złośliwie",bo taka już jestem.

Gość gość
nie odpisalas wiec myslalem, ze pogodzilas sie z mezem :D

Gość gość
gościu 17:26, chyba też mu wspomnę mimochodem jak będziemy w przyszłym tygodniu sie widzieli na pizzy boaż mnie korci żeby zobaczyć jak się zawstydzi i jak sie wogóle wytłumaczy a jak to przemilcze to on nawet sie nie domyśli że coś nie tak zrobił wręcz będzie myślał jaki to on jest fajny, na pizze mnie zaprosił i wogóle...

Gość gość
Jasne,zrób tak jak piszesz,wiem co myslalas wczoraj jak czekalas,itd.,miałam to samo,chodziło o życzenia urodzinowe.

Gość gość
gościu i co doczekałaś sie? Podpowiedcie jak to rozegrać, jak wejść na temat żeby było tak naturalnie, tak niby przypadkiem, niby na lekko ale żeby się zawstydził, żeby się musiał trochę pokajać..

Gość gość
Ależ Ty kobieto, zawzięta jesteś i to w negatywnym sensie.

Gość gość
Nie doczekalam się,wyslal mi na świata,nie odpisalam nic,spotkalismy się w pracy i on mi przygadal,dlaczego nie odwzajemnilam życzeń świątecznych,to ja mu o życzeniach urodzinowych wspomniałam,że myslalam,że nie zapomni,to odpowiedział,to jesteśmy kwita,bo wiem co czulas.