Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwazaja mnie za menele bo roznosze ulotki

Polecane posty

Gość gość

po tym jak stracilam prace znalzlam prace dorywcza roznoszenie ulotek. nie bylo w miesiacu tego duzo bo ok.600-800zł. praca 3 razy w tyg. po 5-6 h. ale teraz znalazlam nowa prace a mi szkoda zrezygnowac z tych ulotek. w inni sie dziwia ze dalej roznosze.

Gość gość
Najważniejsze to lubić swoją pracę,

Gość gość
mam z tego kase. i szkoda mi od tak z ulotek zrezygnowac.

Gość gość
nie patrz na innych masz pracę uczciwą z tego pieniądze wiec o co chodzi ? wszystko ok lepiej roznosić ulotki niż być prostytutką przynajmniej masz honor i szacunek do siebie :) a wiadomo że do 60 roku życia ulotek roznosić nie będziesz to praca tymczasowa a kasa jakaś z tego jest nie słuchaj głupich ludzi nierobów, nygusów i leni

Gość gość
ulotki to praca dodatkowa. wykonuje ja popoludniami. a do 15 jetsem w inej pracy. wracam do domu i na ulotki.

Gość gość
No i super....też bym tak dorobiła chętnie...choćby po to żeby z domu się wyrwać...bo na macierzyńskim jestem...

Gość gość
ja twarzy tych ludzi wogole nie zapamietuje co roznosza ultoki, oprocz jednego kolesia z centrum bo on tam jest/byl non stop-wszedzie

Gość gość
dopokoi bede mogla bede roznosic. nie zrezygnuje z tych pieniedzy. 500zł minimalnie na miesiac droga nie chodzi. a juz na cos moge odlozyc.

Gość jtjty
Też tak się czułam, traktowana z góry. Niemniej żałuję że nie udaje mi się obecnie znaleźć pracy przy roznoszeniu ulotek. Bardzo ją lubiłam. Poznałam takie zakamarki mojego miasta, urokliwe, dziwne, straszne, o których istnieniu nie miałam pojęcia. No i nasłuchałam się światopoglądów od mieszkańców... :D

Gość gość
Do autorki jestes bardzo dzielna i zaradna kobieta i przede wszystkim przedsiebiorcza brawo nie sluchaj innych mozesz byc z siebie dumnajesli nie obciaza cie to fizycznie to nie rezygnuj z tego, zawsze to dodatkowy grosz na ciuchy chocby :) nie jedna by ci ta prace zabrala :)

Gość gość
kochana żadna praca nie hańbi!ja też roznosilam ulotki, sprzatalam w hotelach itp. olej cwaniakòw, ktòrzy Cię z gòry traktują. ja podziwiam osoby ,ktòre pracują zamiast leżeć na kanapie do góry brzuchem bo "za mało płacą". trzymaj się:)

Gość gość
Nie wiem, co Ty za ulotki roznosisz, ze az 800 zl Ci wychodzi za 3 dni w tygodniu, toz to lepsze niz caly etat gdzies indziej. U nas za godzine roznoszenia daja 5 zl.