Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafie go rozgryźć

Polecane posty

Gość gość

Znamy się 11 miesięcy zarówno prywatnie jak i zawodowo. Na początku się do mnie uśmiechał jak staliśmy lub siedzieliśmy to starał się być jak najbliżej mnie patrzył mi się prosto w oczy zwłaszcza w rozmowie i jak mi coś tłumaczył zawsze jak się spotykaliśmy podawał mi ręke. Tak było do czasu gdy postanowiłam delikatnie dać mu do zrozumienia że mi się podoba. I sytuacja się zmieniła już się np nie usmiecha przynajmniej nie w taki sposób jak na początku i wogóle czuć między nami jakieś takie dziwne napięcie. Jak miał urodziny wysłałam mu życzenie zwykłe wszystkiego najlepszego (to juz było po tym jak mu dałam do zrozumienia że byłabym zainteresowana czymś więcej) myślałam że nie odpisze ale odpisał. Od świąt na fb jak składał zyczenia związku ze świętami potem nowym rokiem to dawał to na publicznym forum tak żeby wszyscy mogli zobaczyć (czyli ja też nie jesteśmy znajomymi na fb) Czy możliwe jest że dotarło do niego po czasie że mu na mnie zależy i teraz sie np boi że mu powiem spadaj.Mi dalej na nim zależy ja wiem że to może dziecinnie brzmi ale tonący się brzytwy chwyta

Gość gość
Spoko i tak zaraz Cie pocisna ze jestes idiotka i malolata. To chociaz ja Ci odpisze normalnie- faceci to lowcy. Jemu podobalo sie zdobywanie. AWidocznie za wczesnie, za szybko pokazalas mu ze tobie rowniez zalezy. Qtedy sie wystraszyl zw moze to za szybko pojdzie. wiesz mezczyzni wiedza ze kobieta od razu pod oltarz zaciagnie. po prostu znajdz zloty srodek. Nie przefinaj w zadna strone. Zostaw tak jak jest. nie olewaj, ani tez nie pros sie. Skoro TY czujesz ze on jest zainteresowany to tak jest. Ale nie wymyslaj zadnych glupot. Kobity maja tendencje do tworzenia historii dziwnych. A facet mysli prosto. Fajna laska - zdobede ja. takie wyzwanie. Trzymam kciuki zycze ci aby ta znajomisc sie rozwinela!!!

Gość gość
Ma cię gdzies,ale jest uprzejmy. Przekroczyłaś barierę koleżeństwa. Facet, jak mu zależy, to na Mount Everest wbiegnie i ocean przepłynieOn grzecznie się wycofuje. Nie wmawiaj sobie,że mu zależy, bo się tylko łudzisz i ośmieszasz. Trzeba ci powiedzieć "spie...aj", żebyś zaczęła mysleć???

a po co chcesz go rozgryzac? Jeszcze natkniesz sie na robaka w tym jabluszku . Czy musisz zrywac akurat te ? Nie dla Ciebie jest ono widocznie . Ty moze powinnas polubic gruszke ?

Gość gość
Nie musze ale chce i to bardzo. Może on poprostu potrzebuje czasu

Gość gość
A może on się czegos boi. Kilka lat temu był w zwiazku który sie rozpadł

moze i potrzebuje, ale czy ty bedziesz miala sile czekac , az jablko spadnie z drzewa?

Gość gość
Wiesz jak komuś tak naprawde zależy to siłe zawsze znajdzie

sluszna riposta :-D . Zycze Ci w takim razie sily na czekanie i na potrzasniecie ta jablonka.Niech spadnie wreszcie jablko pod twoje nogi .Jedynie prosze popatrz, czy tam nie ma robaka.Jesli spadnie, jesli nie bedzie robaka , to na zdrowie i smacznego .

Gość gość
Jezu, już mam dość czytania w kółko tego, że faceci to jacyś łowcy. Jest mnóstwo facetów, którzy mają to gdzieś, nie są żadnymi łowcami. Albo te bzdury, że jak facetowi zależy, to zrobi wszystko. To jest tylko życzeniowe myślenie leniwych kobiet.

Gość gość
Eleene dzięki narazie czekam i mysle nad sposobem jak potrząsnąć tą jabłonką Na robaczywe nie wygląda ale napewno jest smakowite mniam mniam mniam

Gość gość
Jezu, już mam dość czytania w kółko tego, że faceci to jacyś łowcy. Jest mnóstwo facetów, którzy mają to gdzieś, nie są żadnymi łowcami. Albo te bzdury, że jak facetowi zależy, to zrobi wszystko. To jest tylko życzeniowe myślenie leniwych kobiet. TO PROSZĘ JAK BYŚ TY ZROZUMIAŁ/A TAKIE ZACHOWANIE

Gość gość
może znalezienie się jakimś cudem na jednej imprezie to jest jakimś pomysłem. Tylko jak to zrobić żebyśmy się na jednej imprezie znaleźli :(

Gość gość
Nie dla ciebie on. Spłoszyłaś dziada.

Gość gość
ten pomysł z imprezą nie jest zły tylko jak go zrealizować żeby nie wyszło sztucznie

Gość gość
up up up up

Gość gość
On naprawdę ma cię w doopie tępa dziewucho... Poza tym radzę zająć się czytaniem słownika ortograficznego bo robisz trochę byków, wyjdzie ci to na dobre a nie latanie za chłopasem, który ma cię gdzieś