Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego uczy Was rodzicielstwo

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość SYM
Ze oprocz radosci jaka daja dzieci to jest to glownie meka,udreka,nieziemskie zmeczenie,wyzysk.A pozatym wytrwalosci i cierpliwosci.

Gość gość
up

Gość gość
Bezgranicznej miłości i akceptacji .:-D

Gość gość
Że bachory srają. Fuuj.

Gość gość
ATy ustami wypluwasz niby :-P

Gość gość
Nie sram pod siebie. Ha

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
To jest tylko kolejny przykład inteligentnego tematu, na jaki kafeteryjny szmatławiec nie umie się wypowiedziec- kafe nie uczy was niczego, rodzicielstwo tym bardziej, wy tylko w niedojrzałym stylu potraficie mówić o krwi własnej i o tym, że dla dziecka to nawet malować się nie trzeba głupie, niedojrzałe matki

czego uczy rodzicielstwo ? mnie uświadomiło prawdę o tym , że jako rodzice zbieramy to co zasialiśmy . To jakimi jesteśmy rodzicami wraca do nas w postaci naszych kontaktów z dziećmi jako dorosłymi ludźmi .

Gość gość
Dzieci to chyba trochę odbicie nas samych, anszych wartości i stosunku do świata, prawda, allium? Oczywiście one potem mogą stać sie kim chcą, zweryfikowac wszystko;-) Ale pewne rzeczy zostana, coś ogólnego, radośc lub jej brak. Szacunek do ludzi i swiata lub jego brak. Pzdr od Helki, której nie odpisujesz;-)

Gość gość
up

Gość gość
To jest tylko kolejny przykład inteligentnego tematu, na jaki kafeteryjny szmatławiec nie umie się wypowiedziec- kafe nie uczy was niczego x x wg mnie temat jest głupkowaty, banalny, i kojarzy mi sie z tematami na polski w szkole typu udowodnij ze "słowacki wielkim poeta byl".... Jakby zakładac, ze rodzicielstwo czegos uczy pozytywnego. Najczesciej nastepuje potworne zderzenie marzeń i totalnei przesłodzonych bzdur na ten temat z twarda rzeczywistoscia, i wielu ludzi jedyne o czym marzy to sprzedaz dzicka na allegro, tylko wiekszosc sie nie przyzna bo wstyd przed rodzina..

Gość gość
Temat wcale nie jest glupi. Jest tylko zle sprecyzowany.Sama jestem matka i rodzicielstwo nauczylo mnie pokory ,ktorej wczesniej mi brakowalo. Rodzcielstwo wymusza na mnie cierpliwosc ktorej nie mam. Rodzicielstwo to ciezka praca.

Gość gość
to jakbyś doprecyzowała pytanie? zaproponuj lepszy tytuł. zresztą nie taki temat głupi, skoro umiałas odpowiedziec, ale jestem otwarta- jak powinno być

Gość gość
zgadzam sie a allium, dodam ,że ucze sie wielu rzeczy razem z dzieci, zwlaszcza starszymi - przy nich i od nich -jako ze są to coraz madrzejsi ludzie