Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK SIE ZACHOWAC

Polecane posty

Gość gość

Hej ... mialam dzisiaj wyjsc z kolezanka na piwo. Moj facet zrobil z tego wielka afere twierdzac, ze pewie umowilam sie z jakims kolega. chcac uniknac klotni postanowilam zostac w domu. Zapytalam go czy wyjdziemy gdzies razem, twierdzil ze jest bardzo zmeczony i kompletnie nie ma sily.Po kilku minutach zadzwonil jego telefon, okazalo sie, ze jego kolega podjechal na papierosa. Moj wyszedl mowiac ze rwoci za 5minut. Wyszedl o 18.mamy 1... Oszukal mnie...!!!! Jak mam sie zachowac gdy wroci ? Zrobic mu awanture??

Gość gość
Wyjdź gdzieś, wróć rano. Kiedy zapyta, czemu cię nie było, powiedz, że świetnie się bawiłaś.

Gość gość
o pierwszej w nocy troche problem z wyjsciem .... do kogo? gdzie? Wiem, ze to byloby idealne rozwiazanie ale nie mam takiej mozliwosci :/

Gość gość
wspolczuje dziewczyno ;) lepiej być singileką niż z takim typem, on Ciebie ogranicza a sam robi co chce, nie czujesz tego? pewnie powiesz,że na tym polega miłość?

Gość gość
Jestesmy ze soba od 6lat... pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo.

Gość gość
Pewnie dorwał jakąś sucz i nieźle ją zapina :classic_cool:

Gość gość
Dzwoniłaś do niego?

Gość gość
co z tego,że 6 lat? to jest jakieś usprawiedliwienie? dzisiaj czytałam tu temat jak narzeczony po 6 latach zwiał od kobiety i zostawił ją z kredytem, który wzięła na niego, chyba,że oba tematy to prowokacje

Gość gość
A moze cos sie stało .Dzwoniłas ,pisałas ? Odezwał sie ?

Gość gość
Dzwoniłam koło 22... był pijany. Chodziło mi o to, że przez tyle lat pierwszy raz coś takiego się zdarzyło.

Gość gość
Czy ktoś "normalny" powie mi jak mam się zachować gdy wróci ? Napewno prześpi się na podłodze bo nie mam zamiaru z nim spac!

Gość gość
Ja bym była nieźle obrażona i nie odzywała się i na czas tych cichych dni robiła to, na co mam ochotę

Gość gość
Pokazałaś mu dziś, że ma nad tobą kontrolę i dlatego tak zrobił, myśli że on może wszystko i nic mu nie zrobisz. Nie daj mu się, pokaż, że nie dasz mu się wychować

Gość gość
Czyli podsumowujac: -nie odzywac sie -miec wy*ebane - isc jutro na melanz i sie nie przejmowac ? :D

Gość gość
Daj spokój ,jak przyjdzie zapakuj go do łózka i pogadasz jutro . Jest zazdrosny o Ciebie .Chyba lepiej niz obojetny .Najlepiej na piwo chodzcie razem i bedziecie mieli spokój .Cholernie dużo zwiazkow sie rozpada przez osobne imprezowanie .Jak chlopak dobry to odpuśc piwo z kumpelami .

Gość gość
Po tym co dzis zrobil to napewno jutro nadrobie dzisiejszy wieczór. Odpuszczac spotkania z przyjaciolka nie mam juz wiecej zamiaru to pewne, bo jak widac chcialam dobrze ale wyszlo na odwrot...

Gość gość
Chcesz nakrecic spiralę ? Ty jemu On Tobie ? Jak chcesz ale uprzedzam .Rozwalicie zwiazek .

Gość gość
olej paszczura, wyjdź jutro z przyjaciółką i może poznasz jakiegoś ciekawego faceta