Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pragnę poznać kobietę która lubi trampling

Polecane posty

Gość gość

Pragnę poznać kobietę która lubi trampling..a zwłaszcza w szpilkach...

Gość gość
Pragnę poznać kobietę , która lubi sikać panom do buzi i która każe umyć sobie językiem pupę po zrobieniu kupki :))) :))) :))) :))) :)))

Gość gość
wsrod polek bardzo ciezko bedzie no chyba, ze za kase sa do wyboru do koloru.

Gość gość
a co to jest trampling?

Gość gość
Trampling to jest deptanie przez kobietę , w szpilkach czasami po całym ciele albo fiutka , dość bolesne i upokarzające , niektórzy panowie to bardzo lubią --- mnie osobiście bardziej rajcuje jak kobieta wysiusia się na mnie , napluje mi do buzi , każe wylizać pot pod paszką czy mój język robi za papier toaletowy - wszystkie te wydzieliny z damskiego ciałka są fantastycznie podniecające , ale niestety trudno o taką partnerkę , mnie czasami udaje się namówić swoją połowicę na takie zachowania i jest super , kiedy np. idziemy do kibelka , tam robi kupkę , ja spuszczam wodę a ona się pięknie wypina i każe żebym ją wylizał , po ok 10min bierze białą chusteczkę higieniczną i sprawdza czystoć pupy i jeśli się żle spisałem tzn. zostaje ślad mam jakąś karę , a jest bardzo pomysłowa , raz za karę kazała mi zminić zębami tamponik jak miała okres a ja się na wszystko zgadzam i tak jest super :))) :))) :)))

Gość gość
ja pierd.... wy tak serio? A nie boicie się zakażenia E.coli albo innym paskudztwem?

Gość gość
Jeśli partnerka jest sprawdzona , potrafi zachować higienę to nie grożą żadne zakażenia itp , ja z żoną uprawiam takie zabawy od lat i nigdy nie zaraziłem się niczym , a wprost przeciwnie jak piłem i piję jej siusiu to wyleczyłe zołądek z wrzodów , zresztą picie moczu jest sprawdzone przez starochińską medycynę .......::))))

Gość gość bronek
To piękne być kobiety kibelek jak jest cudowna i kochana i ładna całować jej cudowne cialo i wszystko smakować z niej z każdej dziurki każdą ilość czy kupę siuski okres sline i katar