Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciel kasi

Co zrobić by przyjaciółka się w końcu we mnie zakochała

Polecane posty

Gość przyjaciel kasi

Jesteśmy przyjaciółmi już od 6 lat, zaczęliśmy się przyjaźnić jak ona miała 15 lat teraz ma 21 a ja 26 i nadal jestem prawiczkiem i to przez nią. Tyle pieniędzy ode mnie dostała że głowa mała, a ile pieniędzy jej pożyczyłem których mi nigdy nie oddała. W dodatku kilka razy mnie uderzyła jak miała zły humor. Pomimo to i tak ją kocham jest najpiękniejszą dziewczyną jaką znam. Co mam zrobić by mnie pokochała i chciała w końcu ze mną być? Pomóżcie :(

Gość gość
to chyba prowo ;) " Tyle pieniędzy ode mnie dostała że głowa mała" czy myślisz że miłość przelicza się na ilość pieniędzy lub otrzymanych prezentów jeżeli znacie się tyle lat i nic... chyba nic z tego nie będzie jesteś jej przyjacielem i tak zostanie

Gość przyjaciel kasi
To nie prowo. Kocham ją i ona o tym dobrze wie bo wielokrotnie jej to mówiłem. A pieniądze jej pożyczam sam nie wiem po co, chyba myślę że przez to mnie pokocha. Wiem że to żałosne ale nie potrafię jej odmówić :(

Gość gość
chłopie zrobiłeś z siebie przyjaciela I TAK JUŻ ZOSTANIE

Gość przyjaciel kasi
Mam nadzieję że jednak nie, poza tym jest też tak naprawdę o mnie zazdrosna. Jak miałem 22 lata to w pracy zakochała się jedna dziewczyna we mnie, tylko się całowaliśmy ale jak Kaśce o tym powiedziałem to się wściekła i musiałem ją chyba dwa tygodnie przepraszać. Więc chyba coś do mnie czuje.

Gość gość
ale jesteś głupi

Gość gość
na pewno tak jej wygodnie i jednak trochę łechce jej ego - jest mój ;) wybacz że to napiszę powiedz jej albo wóz albo przewóz - bądźcie razem jako para ( wszystkiego dobrego dla Was 🌻 ) albo nie kontaktujcie się zupełnie Ty nadal będziesz wzdychał a Ona nic życzę wszystkim Miłości wiosna tuż tuż ;)

Gość przyjaciel kasi
Czemu głupi? Czy to że ją kocham to głupota?

Gość przyjaciel kasi
Mam nadzieję że tej wiosny będzie już ze mną i będzie to najwspanialsza wiosna w moim życiu. Obecnie ona jest sama, jej ostatni były ją zdradził i do tego podbił jej oko. W sumie to najdłużej 8 miesięcy najdłużej była z facetem i jej wszystkie związki kończą się niepowodzeniem a ze mną przyjaźni się już 6 lat więc może w końcu dostrzeże że jestesmy sobie przeznaczeni.

Gość przyjaciel kasi
Jest ktoś z was może w podobnej sytuacji. Może macie jakieś rady dla mnie osoby które mają podobnie bądź znają takie przypadki?

Gość gość
ona się z kimś spotyka a Ty na nią czekasz...? taki facet to marzenie... napiszę to dużymi literami DAJ SOBIE SPOKÓJ zacznij się spotykać z jakąś kobietą która Cię doceni i na myśl o Tobie będzie się uśmiechać ;) życie Ci ucieka a Ty nadal czekasz na Kasieńkę frajer ?...

Gość przyjaciel kasi
Ona miała przez ten czas co się znamy dokładnie 11 facetów. W dodatku opowiada mi zawsze jak seks z nimi uprawiała a wie że tego nienawidzę ale robi to chyba specjalnie. Ale jest też o mnie zazdrosna, raz wpadła w szał jak się dowiedziała że się z tamta dziewczyną z pracy całowałem a jak założyłem sobie fb i kilka dziewczyn mi fotki komentowało to przyszła do mnie dostałem od niej parę liści za to i powiedziała że koniec naszej znajomości. Usunąłem oczywiscie fb ale chyba z miesiąc się do mnie nie odzywała. Potrafi nawet się zezłościć i mnie wyzwać bądź uderzyć jak oglądamy jakiś film i jest tam goła dziewczyna a ja nie opuszczę wzroku na ziemię. Skoro tak reaguje to chyba jej na mnie jednak zależy chociaż bardzo tego nie lubię i czasem mam ochotę jej oddać bo przesadza.

Gość gość
ok po Twoje ostatniej wypowiedzi mam pewność - Twój topik to prowo żegnam

Gość przyjaciel kasi
To nie prowo ona się naprawdę tak zachowuje. Z jej innymi facetami jej nie wychodzi przez jej chorobliwą zazdrość.

Gość gość
po prostu od poczatku ustawiles sie jako jej brat.to byl blad ktorego sie nie naprawi o ile chcesz z nia byc ale z tego co widze to tylko piekna, pusta i zimna lala.wykorzystuje cie i traktuje jak frajera.daj sobie spokoj, uroda to nie wszystko.na stare lata pozostanie ci pusty i zimny paszczur bo mlodosc i uroda nie trwaja wiecznie.czy widzisz w niej jakies inne wartosci oprocz wygladu?owsze to jest wazne, ale jesli jest tylko wyglad i nic wiecej?moze ta dziewczyna z pracy nie ma urody top modelki, ale jest w miare ladna i ma dobre serce.skoro sie z nia calowales to pewnie robisz jej jakies nadzieje, nie zachowuj sie tak jak kasia, bierz odpowiedzialnosc za innych

Gość przyjaciel kasi
Np jej ostatni facet podbił jej oko dla tego bo zaatakowało w klubie dziewczynę dla której ją zostawił. Jest naprawdę bardzo nerwowa i wybuchowa ale mi to nie przeszkadza, nie wiem czemu chyba dla tego że ją kocham. Żaden facet nie zniósł by chyba takiego traktowania jak ona mnie traktuje :(

Gość przyjaciel kasi
Z tamtą dziewczyną z pracy całowałem się cztery lata temu, ona była ode mnie 6 lat starsza i miała faceta i szukała romansu chyba. Nie chciałem jej od samego początku. A poza mną Kasia tak naprawdę nie ma nikogo. Są tylko faceci którzy ją wykorzystują, koleżanek nie ma już żadnych. Jak i ja bym ją zostawił to by została sama. Ale ciągle wierzę że w końcu doceni to co dla niej robię. A kocham ją nie tylko za wygląd tylko i za charakter bo jest wesołą, wygadaną dziewczyną i spędza mi się z nią czas jak z nikim innym pomimo jej wad ale w sumie do tych jej wybuchów już też się przyzwyczaiłem.

Gość gość
Kasia jest j******a a Ty jeszcze bardziej skoro kochasz p***busa :) do tego za chętnie macha łapami.. bić swojego przyjaciela bo ogląda film z gołą babą bądź ktoś skomentował jego fotki.. jakaś kretynka

Gość przyjaciel kasi
Jest poprostu zazdrosna, niektóre dziewczyny tak mają

Gość gość
a idź dobie wzdychaj do tej furjatki nie moja brocha, nie mogę czytać wypocin kolejnego frajera nara

Gość gość
ja też jestem chorobliwie zazdrosna o mojego faceta ale nigdy na niego ręki nie podniosłam. Bicie z tak błahych powodów świadczy o jej problemach psychicznych. Całe życie chcesz się męczyć z psycholem? Pójdziesz do sklepu po bułki uśmiechniesz się w sklepie do ekspedientki to w domu wp*****l dostaniesz. Daj sobie spokój

Gość facet po rozwodzie
Reasumując, jesteś lany po mordze, gnojony mentalnie i fizycznie, wykładasz wciąż kasę, nie oczekujesz niczego w zamian. He he, widzę, że emocjonalnie jesteś przygotowany na MAŁŻEŃSTWO! Umrzesz z tym albo ci przejdzie :)

Gość zakochanakasiaaaa
uspokój sie bo dostaniesz z liścia

Gość gość
@facet po rozwodzie najlepszy tekst roku 2014 ;)

Gość gość
nawet w kolezenstwie/przyjazni długo sie oddaje wiec jak od ciebie pozyczyła powinna oddac a jak nie było jej stac to miła nie brac bo długo trezba spłacic ona traktuje ciebie jak bank z tego wynika a co ty masz z tej znajomosci jakie relatywne nazwijmy to zyki

Gość gość
russisch-blau-vom-zarentraum.npage.de

Gość gość
jej charakter czy mnie czy bardziej wybychowy to juz inna para kaloszy znajomi przyjaciele akceptuja u siebie rózne wady bo wszyscy je mamy ale dla mnie to dziwne ze nie jestescie para a ona od ciebie bierze kase nie ma miedzy wami obietnicy narzeczenstwa a ona chyba cie wykorzystuje bo jak inaczej to nazwac

Gość gość
to jest prowo teraz doczytałam piszesz ze miała 11 facetów i o kazdym ci opowiada relacje z sytuacji intymnych jak z zawodu nie jestes psycholog to zyciowy frajer sorki za szczerosc to musi byc prowo

Gość gość
co za koles...zero honoru. nie dziwie się, ze Cie nie chce:o poza tym to NIE JEST JEJ WINA, TYLKO TWOJA, że jesteś prawikiem