Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anny2805

Czy mam sie obawiac?

Polecane posty

Moj cykl menstruacyjny wynosi okolo 40 dni (podobno dopuszczalne jest 30.) Nigdy nie mialam tak zeby okres nadszedl tego samego dnia co w poprzednim miesiacu zdarzaly sie nawet takie kiedy go w ogole nie bylo.... A teraz nie mam okresu 3 miesiac w dodatku powiekrzyly mi sie brodawki sutkowe. Robilam 2 testy ciazowe obydwa z wynikiem negatywnym. Nie wiem co myslec! Czytalam ze moze to byc objaw roznych chorob ale moze to byc tez ciaza. POMOCY

Gość gość
Jak było z bzykaniem?

Gość gość
to czego masz sie obawiac? cudu?

Gość gość
A czemu do lekarza jeszcze nie poszłaś skoro 3 mies. nie ma okresu?

Skoro mam tak nie regularne cykle chcialam zaczekac ale na pewno sie wybiore przed tym chce jednak troche sie dowiedziec

Gość gość
A czego się chcesz dowiedzieć? Nie powiemy ci co ci dolega a teoretyzować nie ma sensu.

Gość gość
Najpewniej masz zaburzenia hormonalne. W przypadku ciąży i zaburzeń skutki są podobne.

A jak sie to potwierdza donyslam sie ze to juz dzial lekarza ale sa to jakies badanie czy jak?

Gość gość
no tak są badania ale to już trzeba obgadać z lekarzem bo ponadto warto zrobić usg, czyżbyś się bała gina?

Gość gość
jakie dopuszczalne 30. ja do pewnego roku życia miałam cykle mniej więcej co 6 tygodni i powiem ci że nieregularne one nie były bo były regularne tylko że długie. Potem to się zmniejszyło. Ale u ciebie zanik miesiączki to już poważniejsza sprawa. Co mogło byc przyczyną zaniku miesiączki poza wykluczoną ciążą. może nadmiar sportu albo nieodpowiednia dieta, choroby też nie są wykluczone

Gość gość
A to lepiej się zamartwiać niż zacisnąć zęby i pójść do gina a potem mieć spokój?

Wiem ze juz dawno powinnam isc do lekarza nawet z moim cyklem ale.zawsze.to odlekalam... Teraz wychodzi na to ze to nastepstwo czegos nieprawidlowego. Wybiore sie tak szybko jak to bedzie mozliwe