Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny studiujace pedagogikę to jakas PATOLOGIA. przykład z zycia,

Polecane posty

Gość gość

nie mówię o wszystkich, ale np. o takich, które studiują aby studiowac :O mieszkałam z taka z pedagogiki i jak pomysle ze taka mogłaby w przyszłosci zajmowac sie moimi dziecmi w przedszkolu to odechciewa mi sie zyc :O pamietam jej rozomowy telefoniczne :D moze 75 % stanowiły przekleństwa i wyzwiska. paliła jak smok, ogólnie niedbająca o siebie, z tłustymi włosami, zero kultury i szacunku do drugiej osoby, dogryzywanie, robienie na złość... nauczyciel przedszkolny powinien cos reprezentowac sobą nie tylko w szkole/przedszkolu, ale takze poza. poza tym miała problemu z zaliczaniem przedmiotów :D:D:D oby nie skończyła tej zasranej pedagogiki :D

Gość gość
.

Gość gość
wg mnie przedszkolanki nie muszą być mega rozgarnięte ( i w większości nie są) ale powinny być kulturalne, spokojne, kochające dzieci, to co opisałaś to naprawdę :O pewnie taka dostanie pracę po znajomości albo za obciąg z połykiem :( nie poślę dziecka do przedszkola

mysle ze do tego zawodu jest potrzebne powolanie osoba musi cos soba reprezentowac i czerpac z tego przyjemnosc bo inaczej to nie bedzie zbyt efektowna pedagogiczka

Gość gość
Po pedagogice ta twoja kumpela wcale nie musi pracowac ani w szkole ani przedszkolu. Troche poczytaj tluku na temat pedagogiki a dopiero potem sie wypowiadaj. Patologia sa dla mnie ludzie co mysla, że pedagog jest tylko od dzieci.