Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksennnaaaa

Ile razy w ciagu dnia i jak dlugo spia wasze ok. 15 miesieczne dzieci?

Polecane posty

Gość ksennnaaaa

Moj synek spi raz dziennie, ok. 2 godzin. Czy to nie za malo?

Gość bromba81
moja córka ma 15,5 miesiąca i śpi dwa razy dziennie, bardzo jej się pozmieniało bo wcześniej spała krócej a teraz 1-1,5 x2 , poza tym ma takie dni że nie wiadomo czy ją usypiać czu nie i było tak że kilka dni z rzędu spała tylko raz po 1,5 godz. za to potem po 19 już szła spać,a jak śpi 2 razy to idzie spać przed 21 a chodzila kiedys przed 20.... no i mam problem bo nie wiem jak wlasciwie ona teraz powinna spac

Gość ksennnaaaa
hm, to moze, jesli spiac raz dziennie idzie wieczorem wczesniej spac, ok. 19, to moze rzeczywiscie lepiej klasc ja juz tylko raz dziennie. Moj syn tez chodzi ok. 19 spac i spi do 7. Jeszcze pare miesiecy temu sypial do 9 :(

Gość bromba81
tylko że zazwyczaj córka jak spi 1 raz to po 17 stej jest marudna trze oczy i przetrzymywałam ją tak na siłę bo za późno było na drzemkę a za wcześnie na pojscie spac na noc, jednak wczesniej za nic nie chciala usnac,taki glupi okres juz chcialabym zeby tak jak Twoj synek spala 1 raz w ciagu dnia

Gość gość
mój ma 13 mcy, śpi raz po 2-4h zależy o której rano wstanie i o której popołudniowa drzemka.

Gość gość
up