Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiece poprawianie włosów

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłem pewną zbieżność w zachowaniu kobiet, gdy na nie spoglądam obojętnie gdzie by to nie było one wtedy natychmiast odruchowo poprawiają dłonią fryzurę. Co takie zachowanie może oznaczać w danym momencie?

Gość gość
że masz niemiły wyraz pyska co powoduje u kobiet na które zerkasz niepokój o stan ułożenia swoich włosów i czystości cery

czasami jest to gest który wykonuje się flirtując lub lekko pesząc. W większości to nic innego jak zwyczajne poprawienie włosów,

Gość gość
Czy ten gest nie oznacza zainteresowania z ich strony na widok mojej skromnej osoby?

Gość gość
Skoro nie, to dalej jestem w doopie i nie rozumiem kobiet. Pewnie ich nigdy nie zrozumiem, są dla mnie jak labirynt nie do przejścia, im dalej brniesz tym coraz trudniej znaleźć wyjście :(

jak doszukujesz się tajemnych znaków w poprawianiu włosów to nie tędy droga. Weź pod uwagę, że jak na kogoś się patrzysz to ta osoba może się speszyć (kobiety szybciej zauważają, że ktoś się im przygląda) i wtedy nerwowe poprawienie włosów jest normalne.

Gość gość
Bardziej miałem na myśli czy w takiej sytuacji mógłbym np bez problemu do niej zagadać oraz czy to znak że nie jestem dla niej intruzem.

to się najpierw uśmiechnij o zobacz czy odpowie - to nie znaczy, że od razu będzie zainteresowana, ale przynajmniej wiesz, że jak zagadasz to nie ugryzie.

Gość gość
Właśnie pracuje nad sobą i ćwiczę przełamywanie własnej nieśmiałości. W otoczeniu kobiet czuje się lekko zestresowany i czasami nie wiem co powiedzieć aby było ciekawie i zabawnie.

Gość gość
Większość tych gościówek pokrywa swoje zmieszanie poprawianiem fryzury, więc są jeszcze bardziej nieśmiałe i niepewne siebie niż ty, zarywaj chłopie, niczym się nie przejmuj.