Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile płacicie za prąd i wode ? Podajcie ilość osób w domu i miasto

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekawosci, bo ja małe miasto na mazowszu 3 osoby, placimy co kwartal dwa rachunki po ok 180 zł czyli 360

Gość gość
to grosze płacicie, bo my ok. 130zł za wodę i tyle samo mniej więcej prąd i to co miesiąc, łodź, 3 osoby

Gość gość
U nas tez 3 osoby, Gdansk, za wode placimy ok 170-190 zł miesiecznie za prąd raczej podobnie

Gość gość
strasznie dużo za tą wodę w gdańsku, pewnie codziennie się kapiecie? bo my oszczędzamy jak się da, a i tak rachunki coraz wyższe.

Gość gość
moja znajoma mieszka sama i buli co miesiac ponad 100 za wode :O chyba leje pol wanny do kapieli :O

Gość gość
Lublin. my mamy wodę w czynszu, ale co pół roku są dopłaty, także za to półrocze bedzie pewnie ok 150 zł. A jest nas dwoje, ale codziennie sie kapiemy, pranie teraz już trochę zaczełam na tym oszczedząc, ale srednio dwa razy w tyg, plus mycie naczyń, tutaj akurat sporo wody idzie bo mamy junkersa i zanim zacznie leciec ciepła to mija trohe czasu i leci zimna. Prąd to około 50 zł miesiecznie, czasem do 100, nie pamietam teraz dokładnie jak to jest. No i gaz płacimy, to też około 60 zł do 100 w zaleznosci od zuzycia.

Gość gość
idealny temat na życie uczuciowe autorka imbecyl co próbuje wszystkim udowodnić że się myje i nie śmierdzi bo płaci za wode :D

Gość gość
prąd 300/na miesiąc, woda 200zł, 4 osoby w gliwicach