Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole rekrutacja pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Witam Was.Chce poslac mojego 3 letniego syna do przedszkola.Teraz w marcu jest rekrutacja.I mam w związku z tym pytanie.Chce syna poslac do przedszkola publicznego.Mam w okolicy dwa,kazde w innej miejscowości ale ta sama gmina. czy jednocześnie musze zglosic dziecko do obydwóch czy najpierw do jednego,a jak się nie dostanie to do drugiego?Mieszkamy w malym miasteczku,czy jeśli syn nie jest zameldowany w tej samej miejscowośc,ale w tej samej gminiei , to czy odbiera mu to punkty w czasie rekrutacji?

Gość gość
żadna mama nie pomoze?

Gość gość
1 maja dzieci zamledowane i zamieszkale w danej gminie.

Gość gość
dziekuje,a co z składaniem wnioskow,mam do obydwóch przedszkoli zlozyc?

Gość gość
mozes max do3. tajze smialo

Gość gość
nikt ci nie pomoze bo zasady rekrutacji ustala przedszkole i tam sie musisz dowiadywac. Ostatnio 4 moje kolezanki z roznych czesci kraju dowiadywały sie za co sa punkty u nich i uwierz ze są skraje róznice. Łacznie z tym, ze w jednym przeedszkolu sa punkty za to ze sie pracuje a w drugim np, dla ojców na tacierzyńskim bo tam akurat maja srodki z unii na taki cel. Rejonizacja tez w jednych przedszkolach jest w innych nie - nie wiem czy to akurat zalezy od przedszkola czy od gminy.

Gość gość
ale złożyc mogę do dwóch?A jeśli się dostanie do dwóch przedszkoli,to w formie pisemnej się sklada ze jednak rezygnuje z jednego?