Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka adriany limy

Wierzycie że modelka Adriana Lima była dziewicą do ślubu, chciała zostać zakonni

Polecane posty

Gość fanka adriany limy

zakonnicą? Jestem fanką Adriany Limy, obecnie kobita już po ślubie, ma dwoje dzieci, jej pierwsze dziecko urodziło się RÓWNIUTKIE 9 miesięcy po ślubie w 2009 (i 1 dzień), a tu czytam sobie jej profil na stronie pewnej "Lima has admitted that she was shy around boys when she was younger, not receiving her first kiss until she was 17 years old. They were watching a movie, and after the boy kissed her, he went directly to her mother to ask if he could marry her. She doesn’t care to wear shorts, because she felt that boys didn’t like them. She still hides her legs from said old fear [26]In an interview with GQ April 2006 issue, Lima told the magazine that she is a devoted Catholic who attends church every Sunday and is a virgin. “Sex is for after marriage,” she explained. “They (men) have to respect that this is my choice. If there’s no respect, that means they don’t want me.” US GQ dubbed her as “The World’s Most Voluptuous Virgin.”" pisze tu że 1 pocałunek miała w wieku 17 lat bo była wstydliwa z chłopakami (swoją drogą ten chłopak co ją pocałował pobiegł po tym do jej matki i zapytał czy może wziąć z nią ślub- super słodkie z ust nastolatka nie uważacie?). Oprócz tego lima powiedziała w wywiadzie że jest dewotką katolicką, chodzi co niedziele do kościoła, i jest dziewicą (miałą 26lat jak to było napisane). Powiedziała że sex jest po ślubie i mężczyźni muszą respektować jej wybór. A jeśli nie ma respektu do decyzji to znaczy że mężczyzna nie bierze jej na poważnie. US GQ określił ją najbardziej lubieżną dziewicą :D Jakby ktoś nie wiedział jak ona wygląda to niech sobie wygoogluje, Lima to jedna z najpiękniejszych kobiet świata wielokrotnie to było ogłoszone

Gość fanka adriany limy
wcisnęłam enter ale zapomniałam dodać cytatu "Being very religious, she attends church every Sunday and even studied to become a nun. She even takes a bible backstage to read with her." czyli że lima studiowała aby być zakonnicą! To już mnie zaszokowało normalnie ale kiedy ona to studiowała jak była modelką od 14 roku, czyli że rrobiła lubieżne sesje i jednocześnie studiowała religię? :D

Gość gość
Dewotką katolicką - hahahahaha. Jakie tlumaczenie, ja pierdziele. Sprawdz w slowniku co oznacza devoted

Gość fanka adriany limy
oddaną katoliczką, błąd był

Gość gość
Bywają takie przypadki.

Gość fanka adriany limy
ale to pierwszy żeby supermodelka w podobnym wieku była dziewicą chyba

Gość gość
up