Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy latem dzieciom w pieluchach zawsze zakladacie body?

Polecane posty

Gość gość

Czy zwykle bluzeczki tez?

Gość gość
zwykłe też :) przecież jak jest ciepło to nawet jak koszulka się podwinie i wyjdą gołe plecy to dzieciak nie umrze :)

Gość gość
jak byly upały to nawet sama pielucha i przykrywałam tetra - zeby nie przewiało.

Gość gość
jak jeszcze nie chodziły to bluzeczki tez ale jak zaczęły juz chodzic to body bo pampers jest fajnie trzymany i nie zsuwa sie z pupy:)

Gość gość
w lecie w domu przeważnie bluzeczka i to na ramiączkach-grubych bo są wygodniejsze, ale Młody urodził się w styczniu, w tym roku po słońcu będzie chodził w koszulce jakiejś mega przewiewnej i majteczkach bo odpieluchowujemy go, wszystko zależy od temperatury jaka będzie. koszulki są o tyle wygodniejsze, że szybciej przewijasz. A ile Twoje dziecko będzie miało?

Gość gość
Moje dzieci latem miały ponad pół roku i zazwyczaj ubierałam je w bluzki z krótkim rękawem i krótkie spodenki. Mnie było wygodniej w razie co przebrać tylko górę lub dół jak się wybrudziły a i przewijać było wygodnie.

Gość fajnie być mamą
gościu z 16:18 a tak szczerze po co spodenki? bo ja sama nakupowałam, ale stwierdziłam, że sama gdybym mogła to bym chodziła w stroju i mu nie ubierałam.

Gość gość
To ja autorka.syn ma teraz 12 miesiecy i mam bardzo duzo koszulek i zastanawialam sie czy je wykorzystam.

Gość gość
Spodenki po to, że pielucha poza domem wygląda mało wyjściowo a poza tym spodenki też trzymają pieluchę tak jak body (może w mniejszym stopniu, ale jednak).

Gość fajnie być mamą
pytałam o spodenki, no bo mojego z wózka prawie nie było widać ;) Autorko na pewno wykorzystasz

Gość gość
no body są fajne bo trzymają pieluche i nie ma stresu że wszystko wyleci bokiem .. zwłaszcza jeśli chodzi o kupkę.. mój synek w lato miał 8 - 11 miesięcy i nie pamiętam żeby kiedyś siedział w samej pielusze.. to już wolałam mu majtki ubrać

Gość autorkkaaa
Akurat planuje go latem puszczac bez pieluchy w miare mozliwosci,to rzeczywiscie latwiej bedzie. I fakt jak goraco to nawet z pielucha dziecku bedzie przewiewniej niz w bodziakach. Juz sie balam,ze sie zmarnuja,bo sa rozmiarem na 2-3 latka a moj urosl do tych rozmiarow wczesniej ;)