Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja w 35 tc a mąż poszedł na piwo

Polecane posty

Gość gość

Czy powinnam być na niego zła ? Jak myślicie ? Cały tydzień spędziłam w szpitalu, bo mam rozwarcie już, wypisali mnie w piątek, a on godzine temu poszedł sobie na piwo, bo kolega ma urodziny spotkał go dzisiaj przypadkiem i go zaprosił..ja siedzę w domu i się trochę denerwuje żeby poród się nie zaczął, bo lekarze mówili, że w każdej chwili może się zacząć..

Gość gość
up

Gość gość
Jezu! Chłop poszedł na piwo bo jego kumpel ma urodziny. Zamierzasz go uwiązać na smyczy do czasu aż dziecko pójdzie do przedszkola?! Jak się poród zacznie to do niego zadzwonisz.

Gość gość
i co z tego, że poszedł na piwo, nie przesadzaj, bo chyba nie robi tego codziennie, a ty na pustyni nie mieszkasz, więc gdybyś zaczęła rodzić, to są taksówki, jakaś rodzina, a on też chyba nie uwali sie w trupa, jak ci wasi faceci mają z wami przegwizdane- zero luzu, swobody, nic

Gość gość
ja rozumie autorke,tez bym się zdenerwowala i miała wielki zal.Spokojnie nic się nie stanie,zawsze możesz zadzownic.

Gość gość
Rany to ja muszę mojego wyganiać z domu bo zaczyna traktować mnie jak inwalidkę czego nienawidzę.

Gość gość
Wczoraj też był u sąsiada i pił..

Gość gość
Boje się, że jak mu będę na to pozwalać to będzie się to zdarzało coraz częściej..

Gość ex_debill_konkubina
mój poszedł też na piwo spotkać się z dawno niewidzianym kolegą, który zjechał do naszej wiochy, termin cesarki był wyznaczony za półtora tyg. byłam pewna, że spokojnie dotrwam... chłop miał tylko przykaz wrócić do domu... nie napiszę jak wracał i ile go to kosztowało, ale miał za swoje jak go rano zerwałam z łóżka, że rodzę:) latał jak kurczak z uciętą głową;)

Gość ex_debill_konkubina
aha - to czy będziesz zła celowo, czy nie raczej nie ma wpływu na jego charakter - sama oceń, czy to jednorazowy wyskok, czy będa tendencje do przeginania, ale ludzi się w klatce zatrzasnąc nie da raczej, bo będa nieszczęsliwi

Gość gość
latał jak kurczak w uciętą głową ! Z******ty tekst hahaha teraz to mnie rozbawiłaś..jak mój facet wróc***ijany to mu powiem na następny dzień, że mu zaufałam, a on się upił i udowodnił mi, że beze mnie nie może iść nigdzie, bo nie potrafi się sam upilnować..powiedział, że będzie ok 20 góra 20:30 mam nadzieje, że się nie spóźni, bo w przeciwnym razie też stracę do niego zaufanie w tej kwestii

Gość gość
No właśnie teraz muszę poczekać czy to się nie zacznie robić częstsze, bo jeśli tak to będę niestety zmuszona z nim porozmawiać chociaż on jest odpowiedzialny i troskliwy, mam nadzieje, że się nie zawiodę

Gość ex_debill_konkubina
tekst jak tekst - ale trzeba go było widzieć;)

Gość gość
najlepiej jeszcze przyklej go do siebie i nie pozwól nigdzie wychodzić bo jak wyjdzie to za domem nie będziesz miała do niego zaufania.... a tak poważnie radzisz się kogoś czy masz być zła czy nie? szok...

Gość gość
Ja rowniez jestem w 35 tyg;-) moj maz wczoraj poszedl.z kolegami ( wszyscy dzieciaci) do klubu, ufam mu, tym bardziej ze wychodzi raz na rok...niech sie pobawi, bo jak przyjdzie dziecko , to zapomni czasowo co to jest pub..

Gość gość
A to nie pewno są wasi mężowie, a nie KONKUBENCI ? ;)

Gość gość
Miało być "na pewno"