Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie pieska

Polecane posty

Gość gość

Hej! Sluchajcie moj pies ostatnio zaczal dziwnie sie zachowywac. Chodzi osowiały, bez energii, smutny, zawsze jak ktos przychodzil na podworko to on merdal ogonem, skakal, zachecal do zabawy a teraz nie. Wczesniej byl zywiolowy, pelny energi i taki wesoly, a teraz smutny, uszka przyklapniete ogon skulony, nie wiem co mu jest. Mial ktos podobna sytuacje z pieskiem? Podejrzewam ze a) mogl stracic zaufanie, bo go tata 2 razy po dal po tylku bo ten chcial uciec z podworka b) jak chcial przejsc przez bramke to zawisl, moze cos go boli? c) ma robaki? Jutro ide do weterynarza, ale martwie sie caly czas co mu jest

Gość gość
Może złapał kleszcza?

Gość gość
może coś zjadł i zatruł się, napisz jutro co wet powiedział mojej mamy pies tak się zachowywał i zdechł

Gość gość
Wiesz,to moze byc wszycho.Moja psina tez stracila humor,nie chciala sie bawic,jak ja zachecalam pileczka,misiem-wlazila za kanape.Mowilam do weta,ze moj pies ma dola.Dostawatka nawet leki na uspokojenie,wtedy bylo troche lepiej.Ale lekarz patrzyl,badal i uznal,ze mala ma chore serce.Teraz co dnia daje jej tablety i piesio jest jak nowy.Cos Twemu ewidentnie dolega.Opowiedz o wszystkim,o tym przelazeniu przez bramke,moze cos mu sie w srodku cialka "zepsulo",oberwalo.Powodzenia

Gość gość
Kurcze, też się zastanawialiśmy nad tym kleszczem.. Raczej nie powinien się zatruć, chyba ze czegos nie zauwazylismy. Jutro napisze wlasnie co wet powiedział. Nie straszcie mnie smiercia pieska :( buuu

Gość gość
a wodę pije? je normalnie?

Gość gość
Jeżeli to york, pinczer lub inne małe coś to proszę nie nazywaj tego szczurołapa psem.

Gość gość
nie straszę cię, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze sama mam kochaną sunieczkę i wiem co czujesz ale mama na początku zbagatelizowała sprawę potem psina gdzieś się zgubiła szukali, a on wlazł pod świerka koło domu i tam biedny zdechł

Gość gość
Moj piesek to kundel mieszaniec ma zaledwie 6 miesiecy, dzisiaj nic nie tknal do jedzenia. Mam wrazenie jakby to byl inny pies... trzymajcie kciuki

Gość gość
Jak cały dzień nic nie jadł to nie za dobrze, raczej jakaś choroba a nie foch że twój tata go uderzył. Chociaż pilnuj żeby pił i do weta jutro

Gość gość
kotek sąsiadów spadł z czwartego pietra, patykiem uszkodził sobie pęcherz że sikał krwią i wyzdrowiał

Gość gość
Ja bym sugerowała, że to raczej choroba a nie foch. Koniecznie idź do weterynarza i dopilnuj, by go dobrze przebadał! Ile piesek ma lat?

Gość gość
weterynarz a nie forum !

Gość gość
Juz wrocilam od weterynarza. Okazalo sie ze piesek zachorowal na powazna chorobe odkleszczowa - babeszjozę, podobno ludzki odpowiednik malarii :( Gdybysmy pozniej wybrali sie do weta to trzeba by bylo robic transfuzje krwi, dzisiaj dostal 5 zastrzykow i bedzie dostawal codziennie do piatku. Biedaczek, oby wrocil do zdrowia :(

Gość gość
Znak ze trzeba szczepic psy .A po czym sie poznał odrazu nie robiąc zadnych badań z krwi ? Po objawach tylko ... ?

Gość gość
Zmierzył temperature i zrobil badania z krwi, ktore wykazaly ta chorobe..

Gość gość
Musisz go teraz zabezpieczac przed kleszczami i oglądac po każdym spacerze.