Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak uderzyl mnie paskiem w pupe TO NIE ZART

Polecane posty

Gość gość

Wiem jak to brzmi. Jestem do tej pory w szoku. Nie chce go widziec na oczy i defintywnie zakonczylam zwiazek. Ale wyobrazacie sobie jak mozna miec taki odruch. Podczas klotni wyjal pasek ze apodni i mnie uderzyl w pupe. Ja sie jakoa,obronilam i rzucilam w niego doniczka,i wybieglam z domu. Wsiadlam do auta i pojechalam do siebie. W zyciu mnie nikt nie bil. On jest P S Y C HOLEM

Gość gość
Nie chce miec z nim do czynieniq ale przyznakce zw trzeba byc psycholem zeby tak kpgos uderzyc. Do tej pory widze jak on zdjal ten pasek i sie na mnie,nim zamachnal. Pisze o tym upokorzeniu tutaj anonimowo, bo w zyciu nikomu nie powiem co on zrobil!

Gość gość
Ale jak jest bogatym prezesem wielu film, jest bogaty i ma helikopter to mu wybacz :)

Gość gość
Serio to psychol;)

Gość gość
Domyslilam sie ze zaraz beda zarty. Ludzoe,mi samej sie w to nie chce wierzyc. Pollocilismy sie ostro, ja mu bardzo niemilo odpowiedzialam i on wyjal ten pasek ze spodni i mnie pare razy zdzielil nim. Uwazam, ze powinien sie przebadac bo musi mieć cos z Glowa. Paranoja.

W życiu bym nie wybaczyła.. Uderzył Ciebie to i wasze dzieci kiedys bedzie bil. Wybaczysz mu to może sie to częściej powtarzać.. Masakra:/

Gość gość
Oczywiscie ze,mu nie wybaczę. Nie chce mieć z nim wiecej do czynienia i nawet nie zamierzam odbierać telefonów. Przyznajcie , ze on musi mieć cos z Glowa skoro bije innych ludzi paskiem!

Gość gość
Kochana dobrze ze ucieklas stamtad, dzis moj sasiad bil zone na gorze

Gość gość
Jejku i co z nią?

Gość gość
Kurde szok, dobrze ze zwialas, moj maz chcial leciec bronic kobiety obok, facet skakal jak malpa na gorze, byl huk jakby cos spadlo, potek krzyczal p********a k****,

Gość gość
Straszne, jak to sie skonczylo? Swoja droga tylu psycholi żyje na świecie. Ja z nim bylam od dwóch lat a tu takie cos. Niech s*******a

Gość gość
Moze i tak tam zapukaj i zapytaj sie czy wszystko w porządku a jak nie to dzwońcie na policje. Wiesz, bo nie wiem czy to dobry pomyśl żeby Twój mąż dokonywal samosadu. Mowie to w dobrej wierze, żeby potem nie mial problemow na policji. Rozumiesz mam nadzieje. Trzymajcie sie

Gość gość
Jasne, niech s*******a ch*j p********y, jak mozna kogos bic, nie ma prawa nikogo bic, nawet do niego nie wracaj, zaslugujesz na wartosciowego faceta a nie jakas p********a malpe

To jeszcze nic. Pilam kiedys kawe w kuchni i patrzalam przez okno a tam sąsiad swoja zone przez okno za nogi trzyma chyba chcial ja zrzucić.. Jasne ze koles ma cos z glową bo nikt normalny tak sie nie zachowuje.

Gość gość
No ja wiem ale on taki narwany, wszystkich chce bronic, to trwalo jakies 3 minuty i koniec, to bylo o 10 rano a potem zadnego odglosu, cisza, napewno wstydza sie teraz ze tak halasowali

Gość gość
Nie wytrzymalam i sie rozesmialam, sory ale facet powinie zaczac chodzic w dresach jak ma takie odruchy :) A tak na powaznie to masz racje- psychol.

Gość gość
Moj maz jak byl maly widzial jak facet tlukl kobiete piescia jak worek i probowal wypchnac przez okno

Gość gość
Autorko dobrze ze napisalas tu do nas, teraz wiesz ze jestesmy za toba i te przyklady tutaj znecania napewno sprawia ze juz do niego nie wrocisz, mojego meza ojciec bil matke 20 lat, ona chciala samobojstwo popelnic, wieszala sie

Gość gość
Jak slyszycie lub widzicie ze ktos uzywa przemocy to wzywajcie policje, reagujcie. Kurcze reagujcie zanim bedzie za pozno takie podmioty ludzkie nie powinny byc bezkarne!!!!

Gość gość
Dziekuje Wam.

Gość gość
Prosze i zawsze takich gnojkow kopnij w d**e, niech s*******a na ukraine bic sie a nie do kobiety ch*j p********y

Gość gość
Haha:P

Gość gość
Co haha ? Hihihi, no tak, niech s*******a s******l *****y

Gość gość
To w sumie,smiessne

Gość gość
To nie jest smieszne

Gość gość
On jest nienormalny

Gość gość
Hahq