Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaPytajnik_OOO

Do Kobiet:: W jakiej sytuacji byłyście najbardziej podniecone?

Polecane posty

Gość ZaPytajnik_OOO

Do Kobiet - W jakiej sytuacji byłyście najbardziej podniecone? Taką najbardziej podniecająca w życiu - co Was tak nakręciło?

Gość Aleano
Kumpel mojego faceta przycinsal mnie do sciany pocalowal i zlapal za biust. Przestraszylam się i ucieklam ale nogi mialam miekkie :) Potem temat byl przerabiany pare razy w wyobrazni oczywiscie :)

Gość gość
hm. podobna sytuacja jak wyżej byliśmy w takiej grupie dobrych znajomych na mieście, szlajaliśmy się trochę po pubach i trochę byliśmy wypici. Ja spotykałam się z jednym takim kolegą, ale była jakaś chemia do innego wspólnego kolegi z paczki (odwzajemniona, ale nigdy nie mieliśmy odwagi żeby coś się wydarzyło), on był z dziewczyną, ja ze swoim kolesiem i była taka sytuacja, że tamci trochę nas wyprzedzili a my zostaliśmy w bramie i on nagle tak przyparł mnie do ściany i przycisnął ciałem i warknął "zazdrosny jestem" i jego ręka zjechała z mojej szyi, po piersiach i na brzuch i g***townie odskoczył i poszedł do grupy, żeby nikt nie zauważył że zginęliśmy. A mnie po prostu tak ma maxa podniecił jak żaden inny w innej sytuacji.Szłam z nimi i nie mogłam dojść do siebie :)

Gość k43
Sytuacja w pociągu wiele lat temu. Pociąg dalekobieżny, noc. Facet, który siedział obok mnie delikatnie przytulał się do mnie. Czułam, że nie śpi, ale nie miałam odwagi spojrzeć. Pamiętam to prawie niezauważalne dotykanie jego nogi do mojej, ręki itd. Strasznie się nakręciłam wtedy, choć byłam porządną panienką haha. Z sentymentem wspominam.

Gość gość
Ja też podobnie. Facet prawie wziął mnie siłą a ja się opierałam bo tak wypadało w tamtej sytuacji. Ważne było to, że ja czułam, że on mnie nie skrzywdzi i tak się stało. Tak się opierałam, że w końcu do niczego nie doszło ale on był tak napalony na mnie, że jego całe podniecenie przeszło na mnie. Nie wiem czy inne babki też tak mają ale im bardziej czuję pożądanie faceta tym bardziej sama się nakręcam :) Tamtej sytuacji nie porównałabym do próby g****u bo on nie przekroczył, żadnej granicy ale to w jaki sposób próbował mnie zdobyć...mmmmm....A ja chociaż się upierałam to mu tak świntuszyłam do ucha co moglibyśmy robić gdybyśmy tylko mogli :D Kiedy mnie przyciskał do ściany czułam przez swoją zwiewną sukieneczkę co dzieje się w jego spodniach...był taki twardy, że do dzisiaj nie wiem jakim cudem nie uległam takiemu przystojniakowi...Kur...chyba to była jakaś chwilowa pomroczność jasna!!! ;p Jednak w młodości człowiek był trochę głupi. Teraz mam 33 lata i gdyby sytuacja się powtórzyła to mogłabym opisać Wam teraz dużo ciekawszą historię :(

Gość gość
to wyobrazcie sobie praca pelno bab okolo 50 tylko ja mloda haha (33) wchodzi on hydraulik do mnie do pracy,mlody piekny wysoki przystojny ehhehe zostajemy sami dziwna emaocja dziwne napiecie ciemnosc bo zabrakolo swiatla patrzymy sie na siebie usmiechy zenada i wszystkie emcje boze,,,,,,, dalam mu umer tele nastepny zien poszlismy na piwo i za 2 h bylismyw hotelu bo od podniecenia az gesto bylo i tak 4 razy ps mam meza on wolny 23l sex bajka

Gość gość
a co bylo w hotelu?

Gość gość
Hmmm najbardziej podniecona byłam jak stałam za barem ze swoim facetem. On stał za mna niby mnie przytulal tylko, ale tak naprawdę napierał na mnie swoim naprężonym penisem. Najlepsze jest to ze po drugiej strony kontuaru stała jego mama i musialamudawac ze wszystko jest w porządku a tak naprawdę chciałam zeby wszyscy zniknęli i zeby moj facet zerżnał mnie na tym barze :)))

Gość gość
ja widziałam w jego oczach,że go kręcę zresztą wystarczyło,że poczułam jego zapach i już mi ...aż wszystko bulgotało :)

Gość gość
ładnie ładnie zachęcamy panie:)

Gość gość
Jak zatopiłam się w spojrzeniu dawnego chłopaka. Nie spodziewałam się takiego ,,tsunami..

@k43 Zastanawiam się czy nie jechałem tym samym pociągiem :classic_cool:

Gość gość
Gdy partner przyniósł dużo pieniążków.

Gość gość
Byliśmy ze znajomymi na wczasach, wpadłam na chwilę do ich apartamentu po strój, oni w tym czasie wrócili i zaczeli się kochać na sofie. Nie zauważyli mnie bo byłam w aneksie z garderobą w głębokim szoku i przerażona, ale jednocześnie podniecona jak nigdy. Na dodatek było tam lustro w którym wszystko było widać ale pewnie i mnie gdyby byli mniej zajęci. Na szczęście zrzucił ładunek na jej cipkę i wrócili nad basen, a ja do sypialni ugasić pożar :) Nigdy się nie przyznałam co widziałam :)

Gość gość
Uhuhu też bym musiała ugasić po takim widoku...

Gość gość
Kiedyś nad morzem - kilkoro nastolatków pierwszy raz bez kontroli rodziców, pijani wolnością.. Oboje mieliśmy kogoś, ale coś na maxa nas do siebie ciągnęło. Gorące spojrzenia, "przypadkowe" dotknięcia, pikantne sms.. Ostatniej nocy stwierdziłem - wszystko albo nic! Prosto z mostu napisałem że pragnę jej, kocham moją dziewczynę ale zwariuję jeśli ona mnie odrzuci tej nocy. Godzinę później kochaliśmy się w jakimś zapomnianym zakątku. Nigdy wcześniej i niestety nigdy później nie było mi tak dobrze jak później, na samo wspomnienie czuję podniecenie.. Niestety kontakt z nią się urwał a ja czasem przyłapuję się na myśli - co by było gdyby ta przygoda na jedną noc zamieniła się w coś poważnego..

Gość przyjezdny
Witam.Zapraszam miłą mężatkę 30-35lat na lodzika w Gdyni w przyszłym tygodniu.Przyjezdną turystkę lub mieszkankę miasta.Mogę odwdzięczyć się minetką lub zapłatą jeśli chcesz zrealizować swoją fantazję o byciu kobietą za kasę na jeden raz.Bez zbędnych pytań,bez wchodzenia w życie drugiej osoby,bez ciągu dalszego.Wyślij krótkiego sms na 795 262 525 - oddzwonię.

Gość gość
ja mężatka od 5lat,mam 39lat z Rzeszowa.Będę tam,zadzwonię jutro umówimy się

Gość gość
przystojny facet dotykal moich kolan swoimi

Gość gość9191
Do " ja mężatka od 5lat,mam 39lat z Rzeszowa" nie miała by Pani ochoty na spotkanie w Rzeszowie ?