Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdzaca pacha

bardzo smierdzacy pot po porodzie

Polecane posty

Gość smierdzaca pacha

Dziewczyny czy wy tez tak mialyscie po porodzie? Corka ma 2 tyg a ja sie tak smierdzaco poce ze szooook,nawet pod prysznicem mi smierdzi :/to taki smrod jak stary chlop z pola :/ poradzcie cos bo moj maz mowi do mnie Stachu :(

Gość gość
Hormony.

Gość wiosennamama25
hormony zresztą jesteś w czasie połogu wiec to normalne że hormony szaleją. Przejdzie za góra mc:) miałam podobnie takie kwaśny zapach;// okropny z 5 razy dziennie prysznic a po nocy to jakaś masakra jeszcze to mleko wszędzie

Gość gość
jestem 10miesiecy po porodzie i pot dalej smierdzi a przed porodem pociłam sie ale az tak nie smierdziało jak teraz. To nadal hormony? czy ktos tez tak ma? czy to sie zmieni jeszcze?

Gość gość
byłaś z tym u lekarza? Czasami takie wrażenie daje nadmiar witamin z grupy B

Gość gość
Też tak miałam młody ma teraz dwa lata i przeszło właściwie to nie wiem kiedy. Ale jeszcze w wakacje śmierdziało. Teraz juz nie. Czyli przeszło samo jakoś 1, 5 roku po :)

Gość gość
też tak miałam... po porodzie w szpitalu wzięłam prysznic za pół godziny przyszła pielęgniarka zmierzyć mi temperaturę i powiedziała że koniecznie musze wziąć prysznic.... trwało to 2 miesiące. W ogóle ten poród to jakiś koszmar przez 3 miesiące czułam się jakby mnie samochód potrącił jestem 8 miesięcy po i jeszcze bolą mnie plecy

Gość gość
Tez.tak.mam.:( miesiac temu rodzilam a wycierajac sie rekcznikiem po prysznicu juz czuje smrod potu :/

Gość gość
moja przyjaciółka też tak miala po urodzeniu dziecka. to hormony. przez 6 miesiecy pociła się , lało się z niej dosłownie . śmierdzący pot.