Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezręczna sytuacja

Spotkanie z ex po latach doradźcie

Polecane posty

Gość niezręczna sytuacja

Witam zaczne od początku , więc byłam z pewnym ''facetem'' zostawił mnie o ''3 miesiącach'' bez żadnego konkretnego powodu ( jego kolega nagadał kłamstw o mnie i on w to uwierzył ) ten '' facet'' to osoba nie ufna w stosunku do kobiet i przejmująca się opinią innych osób '' co ludzie powiedzą '' ... Zostawił mnie nie mieliśmy kontaktu 2 lata ... miesiąc temu kontakt się odnowił a on ''stwierdził że chce wrócić '' . Dziś doszło do spotkania w którym opowiadaliśmy sobie co się wydarzyło u nas kto z kim i jak długo . Byłam z nim szczera , on gdy się dowiedział o tym że byłam ''szczęśliwsza'' niż on to odrazu sie obraził ... I teraz cały czas mi zażuca że na pewno kocham tego poprzedniego że na pewno do niego wróce bo byłam z nim szczęśliwa że to że tamto .... Na koniec spotkania stwierdził że '' musi sobie to wszystko poukładać bo boi się że jak do siebie wrócimy to go zostawie i znów ludzie będą o nas gadać '' Zapewne już zmienił zdanie tak sądze że już sobie dał na luz po tym ... co zrobić w tej sytuacji ? jak się zachować ? i o co mu chodzi ??

Gość niezręczna sytuacja
????????????

Gość a mi szkoda
bez sensu; koleś jakoś tam Cię olał, zostawił, w sumie - dość dawno temu; teraz znowu czegoś od Ciebie chce - i jeszcze, bezczelnie, jakieś tam warunki Ci stawia??? no sorry, Winnetou, ale jak koleś, co Cię kiedyś zostawił, teraz chce to naprawić, to niech się czołga przed Tobą z jakimś różami w zębach, itd., a nie jakieś bezczelne zachowania i wymagania...

Gość gość
a moze chce sobie pare razy podymac dopoki cos nie znajdzie i znow to samo ja podobna sytuacje mialam i mu uwierzylam ale to tylko dlatego ze super przez niego rznieta bylam,i mylalam ze teraz to juz tak stale bede walona a tu po paru miesiacach sie urwalo bo za granice wyjechal i mi sms przyslal ze tam zostaje bo znalazl inna

Gość niezręczna sytuacja
w*****ł mnie bo mówi co innego myśli co innego i robi co innego ! ja nie jestem żadną zabawką ... on ma 33 lata przrwrażliwony na punkcie opini '' co ludzie powiedzą'' i niepewny siebie ! wpierw robi złudne nadzieje a potem jak nigdy nic ''musze to przemyśleć bo nie jestem pewny'' nigdy mu nie zalazłam pod skóre więc mu napisałam sms : wiesz co to wygląda jak gra z twojej strony mówisz co innego, myślisz co innego i robisz co innego ... chciałeś się dowiedzieć prawdy to ci powiedziałam wszystko co chciałes , jeśli mi nie ufasz nie moge z tym nic zrobić ... ale szanuje twoją decyzje... to wszystko co miałam ci do powiedzenia

Gość niezręczna sytuacja
doradzcie cos prosze , to bylo do przewidzenia ze juz sie nie odezwie po spotkniu , walnal focha na amen ...ja za nim latac nie bede

Gość gość
na moje oko albo bada teren czyt. kolo zapasowe, albo jest nieźle p*****lnięty i gra bo ma kompleksy i problemy psychiczne, wybieraj, nic innego tu nie widac.

Gość niezręczna sytuacja
wiem ze ma kompleksy , nazywają go POKER FACE bo zmienia laski , przystojny jest to fakt opakowanie może być a środek to pustka ... frędzel 9cm który opada co chwila w trakcie stosunku ,moze nie wiecej niż raz chodź z tym też ma problem ., poza tym on ode mnie wymagał tego że będę wolna cały czas czekała na niego aż on łaskawie '' raczy '' zmienić swoje wielkie zdanie ,,, A h*j z nim niech sie gryzie sam ze soba jak nie potrafi zaufać i opinia ludzi jest dla niego najważniejsza ... własnie stracił swoją życiową szanse którą może bym mu była w stanie dać ...po czasie ... Ciekawe teraz kiedy się na nowo obudzi z nowymi pretensjami i wyrzutami

Gość niezręczna sytuacja
zapomniałam dodać jest zazdrosny o każdego faceta ... i nie jest pewny siebie ,,, Marny jego żywot opakowanie dobre zawartość pusta ... z takim podejściem on sobie nikogo nie znajdzie

Gość gość
moja kuzynka wyszla za maz za takiego typa.... teraz po 10 latach nie moze wyjsc do kolezanki czy sklepu bo "napewno idzie do kochanka".... i po co Ci to autorko ? ;)

Gość gość
Po co Tobie taki facet? Gdyby rzeczywiście chciał wrócić, to powinien się starać, a nie zachowywać, jak się zachowuje. To po 1. A po 2 - podobno po takim czasie żaden facet nie wraca z powodu uczuć, tylko z powodu braku laku czy niemożności znalezienia kogoś innego do seksu (zdanie mężczyzn). Jak chcesz być potraktowana jak przedmiot, to droga wolna.

Gość niezręczna sytuacja
prawie juz w to uwierzyłam że '' zmądrzał '' po tych 2 latach co mnie porzucił i sie w żaden sposób nie kontaktowaliśmy ... ale już wczoraj jak sie z nim spotkałam na 2h oficjalnie pogadać i jak mu mówiłam że byłam szczęśliwa w poprzednim zwiazku ( prawda którą chciał poznać wiec powiedziałam wszystko szczerze co chce wiedzieć ) to sie zaczeło '' wiesz co nie wiem nie jestem pewny czy ty z nim jeszcze nie jesteś jak tak dobrze wam było , '' muszę to przemyśleć bo nie chcę zeby ktoś o nas gadał jak będziemy razem jeszcze raz ... A cały tydzień zeszły truł mi d**e o powrocie sms kilka razy dziennie ... więc nie zdziwiło mnie to że zamilkł bo to było do przewidzenia wiec uszanowałam jego niedojżałą decyzję i również się nie odzywam ...

Gość niezręczna sytuacja
haha a wiecie jaki numer mi odwalił w tamtą niedziele ? Dodał na FB zdjęcia ze swoją BYŁĄ i ustawił status W ZWIĄZKU MAŁŻEŃSKIM ...co nie jest prawdą ( potwierdzone przez wszystkich) gdy zwróciłam mu uwagę że ze mną gra to zdziwił sie o co chodzi , i zapytałam czy chce żebym ja tak samo zrobiła jak on ? to skasował zdjęcia na zajutrz i odrazu status związku WOLNY !! TYP 33 LATA MASAKRA

Gość gość
ale tępa strzała z tego gościa ... olej typa zanim on oleje ciebie

Gość gość
Ja pitolę jaki kretyn,jedyne co to sie do nabijania nadaje,hhaha

Gość gość
Wy jesteście tak zesrane suki ze brakuje na was jakiegokolwiek określenia, tępe dzidy to za mało. Całe to forum skupia takie własnie ś****wa. Życzę wam abyście zawsze były kopane w d**ę :)

Gość gość
ile wy macie lat? bo podchody jak dzieci w podstawowce....

Gość niezręczna sytuacja
ja 26 pewna siebie on 33 nie pewny siebie , zazdrosny , dla którego opinia innych jest ważniejsza niż własne zdanie

Gość gość
Nie obraź się, jesteś frajerką.

Gość niezręczna sytuacja
niby czemu ?

Gość gość
po 2, 3 miesiącach już ze sobą spaliście? Chyba za szybko poczuł się Ciebie pewny i przez to rzucił. Oczekiwał może podobnej pewności przy spotkaniu po 2 latach... Ale ma ze sobą problemy, to fakt. Jacy są jego rodzice? To może wiele o nim powiedzieć....

Gość gość
A dlaczego rozstałaś się z tym ostatnim chłopakiem skoro byłaś z nim szczęśliwsza niż z tym ex?

Gość niezręczna sytuacja
Z ostatnim eks rozstałam się ponieważ za dużo zazdrosnych osób robiło nam problemy i w końcu nie wytrzymaliśmy tego (czytaj on) i poszło ... ale widać że żałuje i to bardzo ale czasu już nie cofniemy chociaż może kiedyś 2 szansa będzie nam dana ... toksyczni egoisci

Gość niezręczna sytuacja
dziś dostałam sms ( na którego nie odpisałam nawet ani nie zawracałam sobie nim głowy) sms uwaga wyglądał tak ( hi?) pozostawie to bez komentarza ...

Gość gość
jak widać niektórzy tak mają . nie ma co się przejmować tylko olać temat i tego gościA