Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina432

plastry antykoncepcyjne evra a chrom

Polecane posty

Gość karolina432

Mam pytanie chcialabym przyjmowac chrom ale wiem ze przy tabletkach antykoncepcyjnych obniza on ich skutecznosc czy tak tez rowniez jest przy plastrach?? Prosze o odpowiedz

Gość gość
Chrom pomaga utrzymać prawidłową masę ciała ponieważ wpływa na utrzymanie właściwego stężenia glukozy we krwi jak również przyśpiesza metabolizm. Znajduje się on w składzie między innymi harmonelli - suplementu diety, który został specjalnie opracowany do osłony przy antykoncepcji hormonalnej. Nie wpływa on na skuteczność antykoncepcji więc myślę że nie masz o co się martwić.

Gość gość
na evre uwazaj, zaciazylam na tym syfie

Gość gość
no przeciez to tak zawsze jest no my to wiemy ale jest na to i rozwiazanie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość karolina432
jak narazie jestem bardzo zadowolona z plasterków :) fakt trzeba uwazac zeby nie zapomniec przykleic tak jak odkleic podobno te niechciane ciaze wystepuja poprzez zle stosowanie glupie zapomnienie itp. życze zeby bobasek urodzil sie zdrowy :))

Gość gość
Ja, podobnie jak poprzedniczka, zażywam Harmonellę właśnie ze względu na to, że zawiera między innymi chrom i cynk, a nadwagi i wypadania włosów najbardziej się boję. Dodatkowym atutem Harmonelli jest jej cena, gdyż ja zapłaciłam 13 zł za 30 kapsułek. Stosuję ją od 2 miesięcy i jest ok. Nic nie przytyłam a nawet schudłam 2kg ale to już chyba zasługa basenu,haha:)

Gość gość
ta ciaza miala miejsce dwa lata temu ;) a plasterka nie zapomnialam przykleic, po prostu skutecznosc nie wynosi 100%

Gość karolina432
niestety jak każda antykoncepcja nie ma 100% pewności :(