Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafałłłłł

Wszysto dzieje się za szybko dla dziewczyny, POMOCY

Polecane posty

Gość Rafałłłłł

Poznałem pewną dziewczyna na początku roku, sama do mnie napisała i tak się wszystko zaczęło. Ona ma 17 lat ja mam 18. Już na pierwszym spotkaniu z nią się pocałowaliśmy (powiedziała mi że byłem jej pierwszym chłopakiem którego pocałowała). Zaczęliśmy się co weekend spotykać, w tygodniu to słabo bo ona ciągle mówi że musi się uczyć itd. po jakimś 3 czy 4 spotkaniu palnąłem do niej że ją kocham, wiem teraz że napewno to było zauroczenie, a człowiek zauroczony potrafi dużo rzeczy powiedzieć .. Teraz się coś niestety psuje, nie jestem z nią oficjalnie. Ona jest bardzo nie śmiała , mówi że dla niej to wszystko jest nowe, nie może się oswoić. Powiedziała żebym się tyle nie aangażował, bo ona nie jest pewna swoich uczuć a nie chciała by mnie zranic, tez fakt ze jej brat jest bardzo nadopiekunczy i niechcialby zeby sie jeszcze z nikim nie spotykala . Chce podkreślić że prawie jej sporo komplementów, wiem że robie źle ale poprostu nad tym nie panuje usmiech.gif Takze spotykam się zn ią od blisko dwóch miesięcy. I ostatnio tak jakby unikała ze mną spotkań , oczywiscie jak pierwszy do niej napisze to ona odpisze, ale jak do niej nie napisze to ona nie napisze. Powiedziala że jeszcze z nikim sie jej tak nie pisalo i w ogole, ale dla niej jest to wszystko nowe itp. Czyli co poprostu musze jej dac czas ? zmienic cos w tym ze daje jej za duzo komplementow ? Prosze o jakas rade . Pozdrawiam

Gość gość
Prowo!!! Ty masz 18 lat i tak ładnie potrafisz pisac? W życiu nie uwierzę ze uniesz robić kropki i przecinki. No chyba ze jesteś kobieta.

Gość Rafałłłłł
Jak myśliczie, mogła się ona przestraszyć jak przedwcześnie wyznałem jej miłość? I też problem jestw tym że za dużo prawie jej komplementów i tylko jak się pojawi gdzies na gg albo cośodrazu do niej pisze ? może jestem za bardzo natrętny ? Napisała mi żebym sie tak tyle nie angazowal, bo ona ma swoj charakter i nie chcialaby mnie zranic, powiedziala ze dla niej jest to nowosc i musi sie oswoic. Ze zalezy jej na mnie. Ale nie jest pewna swoich uczuc, co ja mam zrobic i poweidziec w takiej sytuacji ?

Gość Rafałłłłł
Tak przestanę pisać , tylko to będzie troche dziwnie wyglądało. Bo ona dzisiaj wszystko szczerze powiedziała co i jak wygląda, a że wcześniej ciągle pierwszy do niej pisałem... to Ona może nie pomyśleć sobie że się na nią czasem nie obraziłem ?

Gość gość
Daj jej odetchnąć, powiedz ze jesteś i czekasz, ale nie narzucaj się. Albo luźny kontakt utrzymuje.

Gość Rafałłłłł
I oczywiscie przystopuje z komplementami, bo to nie jest za dobrze ;p

Gość Rafałłłłł
ok, zrobię tak jak mówisz. z własnego doświadczenia jakie masz , ile najdluzej czekałeś aż dziewczyna pierwsza napisze ?

Gość Rafałłłłł
raz mi zakomunikowała że ma taką zasadę że nigdy nie pisze pierwsza do chłopaka, mówiła że jedyny wyjątek zrobiła jak to mnie napisała

Gość Rafałłłłł
gdzieś już to słyszałem, dzieki za rade i dam znac jak zadziałało