Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

były ktory sam zerwał i jego chore chamskie zachowania ?

Polecane posty

Gość gość

No powiedzcie mi o ch*j chodzi bo nie wiem, non stop mi dogryza, widzial, ze dostałam kwiatka na dzien kobiet zapytal od kogo, powiedziałam, ze od chłopaka z ktorym sie spotykam a On na to, ze mu współczuje, rozumiecie ? Ciągle chce mnie upodlić, nic mu nie zrobiłam, sam chcial utrzymywac ze mna kontakt, zerwalismy - tzn On bo sie wypalił, ciagle mi dogryza ale tez jest zazdrosny, mial ktos podobnie ?

Gość gość
nie, bo normalne osoby nie utrzymują toksycznych kontaktów z byłymi

Gość gość
no dobrze, toksyczny czy nie, dlaczego mnie tak traktuje, raz jest mily innym razem potrafi mnie zbesztać jak g***o mimo, ze nic mu nie zrobiłam, zazdrosny na dodatek takie glupie gadki, ze jestem taka, beznadziejna, wspolczuje przyszlemu mojemu facetowi

Gość gość
mój były robi mi to samo, spotykam go mniej więcej raz na 2/3 miesiące, zawsze mi jakoś dogryza. a to on ze mną zerwał, dla mojej (byłej) przyjaciółki. zerwali, jest sam. nawet kiedy jeszcze ze sobą byli, a się spotkaliśmy, i on był pijany, to mówił, że mnie kocha, że jest zazdrosny o mojego nowego chłopaka, że ten nowy jest beznadziejny, wyśmiewał go itp. nie wiem, co się dzieje w głowach niektórych chłopców (bo nie nazwę go mężczyzną skoro tak się zachowuje).

Gość gość
chlopcow :O ten moj ma 28 lat.

Gość gość
ale co jest tego powodem ?nic mnie juz z nim nie łączy, z mojej jak i jego strony, niczego juz od niego nie chce. Ale skad w nim tyle złości do mnie? Przecież to ja powinnam być zła, to on mnie rzucił, bo mu sie znudziło.

Gość gość
Dokladnie - bo mu na to pozwalasz.

Gość gość
nie obrazaj mnie ja tylko pytam. :O dobrze, w jaki sposob mu na to pozwalam, spotkalam to ostatnio z wspolnymi znajomymi, ja rozmawiam z nimi - a On sie wtrąca ciągle robiąc takie własnie przytyki . Stwierdziłam, ze nie będę nic odpowiadać tylko ignorować, wiec w jaki sposob mu na to pozwalam ? Ja tylko pytam dlaczego, nie było miedzy nami zadnej klotni, stary facet.. jakby sie wydawalo dojrzały..a tu takie coś.

Gość uwazam ze twoj byly
jak na swoj wiek to jebniety zakompleksiony dzieciak, jest sfrustrowany bo rzucil cie pewnie myslal, ze znajdzie inna nie wyszlo mu i boli go to ze ktos cie adoruje ****** pies ogrodnika

Gość gość
to, że z nim obcuje, nie upoważnia go do takiego szczeniackiego zachowania. mój były tak samo, spotykamy się tylko przy wyjściach ze wspólnymi znajomymi, i mimo zerwania innych kontaktów to nie mam wpływu na to, czy przyjdzie czy nie, a z powodu takiego kretyna nie będę urywała kontaktu z normalnymi ludźmi

nie mam wpływu na to, czy przyjdzie czy nie x a na to czy z nim rozmawiasz czy nie tez nie masz? i nie sadzisz chyba, ze ktos uwierzy, ze jedyne kontakty z bylym dotycza wspolnych imprez :-)

Gość gość
zawsze (NIE)szczery :O Ty chyba nie rozumiesz, mnie chodzi o zachowanie, dlaczego wpieprza sie w rozmowe dogryzając mi skoro JA mu nic nie zrobiłam, to ON mnie zostawił, NIE BYLO KLOTNI . A Ty tu jakies g***a z doopy piszesz, jakbys byl obeznany w temacie

Gość gość
Nie rozumiem w czym problem. Unikaj go. To jedyne rozwiązanie. Zerwij ten kontakt definitywnie. Spotykaj się z tymi ludźmi bez niego. Skoro wiedzą, że Ci ubliża, to zrozumieją. W przeciwnym razie...zmień znajomych. Szanuj się kobieto. Z jedną z uwag muszę się zgodzić - skoro wiesz, że kontakt z nim jest nieprzyjemny, to po co wystawiasz się na ataki? Lubisz być "chłopcem do bicia"? Czemu się od niego nie odseparujesz? Tęsknisz za nim? Jego zachowanie Ci pochlebia?

Gość gość
tęskniłam, swoim zachowaniem mnie zraził,nie wiem czy mam w sobie jakiekolwiek uczucia do niego, jest mi najzwyczajniej w swiecie przykro, tak po ludzku, bo nic muu nie zrobilam, a traktuje mnie jak szmatę albo i gorzej.

Gość gość
Pytasz dlaczego? Bo jest debilem i tyle w temacie. Ja na twoim miejscu zerwałabym z nim kontakt, a jeżeli byłby w pobliżu i zaczął dogryzac to najzwyczajniej w świecie kazałabym mu się ode mnie odp*******ć.

Gość gość
Brzmi to znajomo :D

Gość gość
tak tez zrobię, dlatego przyszłam tu po poradę, co jemu siedzi w głowie? W zyciu jak bylismy razem sie tak do mnie nie odzywał, a teraz nagle..zmiana o 180 stopni .

Gość gość
Skąd u niego takie zachowanie? Może w jego domu ojciec traktuje matkę w podobny sposób bez szacunku gdy mu coś nie pasuje?! Takie zachowania nie biorą się znikąd.

Gość totylkojamag
ze mną zerwał,nic mu nie zrobiłam, a jeszcze bezczelnie mnie obgaduje po ludziach i robi ze mnie tą złą a z siebie męczennika. i co z tym zrobić?

Gość gość
od autorki : nic nie rob , olej, musisz miec go gdzieś, nadal nie znalazlam opowiedzi na pytanie ''dlaczego to robi'' skoro ja nie zrobilam mu nic, czasem jak sie upije nawet za mną lata... ale nie chce wiedziec co nagadał swoim znajomym na moj temat :O

Gość gość
autorka : a jakie to ma znaczenie do cholery w jakim mieście, nie masz nic do powiedzenia do cholery to nie rozpierdzielaj ludziom tematów