Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam podoba sie wózek dla mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość
Ładny

Gość gość
MROCZNY RYCERZU takie przesady to sobie zostaw dla siebie. Lekarze nawet każą sie zaopatrzyć w rzeczy przed urodzeniem bo potem je ma jak sobie kupić forelik czy np wózek bo człowiek jest w szpitalu a teraz jak nie masz fotelika np. To cię ze szpitala nie wypuszcza

Gość gość
Glupiutki mroczny rycerz

Gość gość
Ty delikwencie tez żyjesz dzięki tym lekarza

Gość gość
Nie masz przypadkiem na imię Rosemary?:classic_cool:

Gość gość
nie podoba i sie... ale to ty kupujesz :P

Gość gość
10.03.14 Wózek i fotelik może kupić partner,gdy partnerka leży w szpitalu. Mój mąż przed moim wyjściem kupił fotelik oraz wózek,bo mieliśmy już wszystko wybrane wcześniej. Nie wiem czy wieże w takie rzeczy,ale jednak matka boi się o dziecko,nawet jeżeli to zwykłe przesądy. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja nie wierze w przesady będzie co będzie uważam ze dużo zależy od uwagi ludzi jeśli matka nie poroni przed 24 tyg to można o dziecko walczyć ... Życie jest rożne niczego nie przewidzimy ale takie nastawienie sie ze może coś być nie tak to głupota pozatym to tylko wózek nie dziecko jeśli coś by sie stało to nie będę rozpocząć nad tym ze kupiłam wózek tylko nad dzieckiem jeśli będzie dziewczyna rozważań nad takim kolorem Gdyż narazie nie znam płci http://zapodaj.net/b3e8465bdfc75.jpg.html

Gość gość
Nie nie mam tak na imię .

Gość gość
Brzydki wozek dla twojego bekarta. Oblesna mamusko..

Gość gość
Drogi gościu z 3:14 skąd tyle złości i nienawiści . Najpierw wytłumacz albo niech ktoś ci wytłumaczy co to jest BĘKART mam normalnego męża i z nim dziecko . Pozdrawiam cię zadrosna Polko lub Polaku . Od edukacji głowa nie boli :)

Gość gość
Pewnie jakścnawiedzona kobieta która nie może mieć dziecka albo nie ma warunków . Mi sie ten czarno biały nie podoba ale ten jasno fioletowy całkiem fajny jak dla dziewczyny.

Gość gość
Pewnie jakaś gimbusiara, bo dorosła kobieta powinna wiedziec co to bękart..

Gość gość
Dziwne ze nieletnie interesuje tematyka wózków dla dzieci :)

Gość gość
Niestety coraz więcej młodych matek. Dziecko rodzi dziecko..nic dodać nic ująć.

Gość gość
Niech lepiej juz rodzą niż usuwają ale dziecko to wielki obowiązek i dodatkowo kobieta która zdecyduje sie na dziecko musi liczyć sie z tym ze do końca życia martwi sie o to dziecko i odpowiada za nie . To nie zabawka .

Gość gość
Lepiej to jak by się zabezpieczały.. w tak młodym wieku dziewczyny potrafią sobie zniszczyć życie szybkim macierzyństwem.. rzucają szkoły,a później nie mają z czego dziecka utrzymać bez wykształcenia..

Gość gość
Mam 24 lata i nie mam dzieci. Chciała bym,ale dopiero jak dostanę stałą umowę. Trzeba się jakoś finansowo przygotować..nie sztuka zrobić,ale sztuką jest utrzymać!

Gość gość
To jest najlepsze ale niektóre nie maja kasy inne znów nawet chcą być matkami tylko to jest niestety obowiązek i trzeba utrzymać to dziecko

Gość gość
Ja mam 22 lata i powiem tak nie zdecydowalabym sie na dziecko gdyby nie ojciec dziecka ja mam stała prace ale to co ja zarabiam to wystarcza na moje potrzeby na utrzymanie rodziny nie tak naprawdę w momencie jak połączyły z moim mężem pieniądze to sa to warunki na poziomie 15 tys. I tak musiałam zrezygnować na 4 roku studiów .

Gość gość
Tak właśnie jest. Ja w wieku 19lat poczułam potrzebę macierzyństwa. co dla mnie teraz jest zupełnie niepojęte. Zarwała bym szkołe nie miałam pracy..jedynie mój partner. Teraz mam 25 i nie żałuję,bo chce aby moje dziecko miało wszystko,a nie żebym musiała jeszcze na nim oszczędzać.

Gość gość
Dlatego każdy powinien decydować sie na dziecko wtedy kiedy wie ze moze mu warunki zapewnić .