Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania005

Co jest lepsze balsam czy krem?

Polecane posty

Gość ania005

Cześć. Powiedzcie mi co lepiej używać do nawilżania skóry, balsam czy krem? Czym one się w ogóle różnią?

Gość Dareeeek
Krem jest dobry do buzi :) a do reszty ciala raczej balsam bo lepiej sie rozprowadza i szybcie wchlonie. Wlasciwosci maja takie same. Pozdrawiam

Gość alan21312
jak dla mnie krem jest bardziej skuteczny. Dłużej trzyma i jeśli jest z dodatkiem z jakiejś rośliny to efekty sa jeszcze lepsze

Gość gość
A jaka jest różnica w składzie obu? bo to ma znaczenie, a nie nazwa.

Gość helio33
kremy są lepsze, bardziej skoncentrowane, z mniejszą zawartością wody. Ale wiadomo cena wyższa, są mniej wydajne. Chociaż sama od jakiegoś czasu używam kremu z Gala z olejkiem z wiesiołka http://gal.com.pl/produkty/kosmetyki/krem-z-olejem-z-wiesiolka.html opakowanie 100 ml i jest wydajny i działanie zdecydowanie lepsze niż balsamu. A cena bardzo przystępna.

Gość gość
to zalezy od tego jaka ma sie cere i wlosy co dla ciebie lepsze :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość alan21312
produkty Gala są bardzo dobre. Za małe pieniądze można dostać bardzo dobry produkt który bije na głowę konkurencje. Kremy od nich zawsze działają idealnie za co cen ie tą firmę

Gość gość
sr4ala, spamerko :/ won z tą żałosną reklamą!

Gość gość
Nie, spamerzątko ty nasze, chodzi o naciąganie ludzi na kasę pod pozorem "skoncentrowania". A tego "srala" to ja za darmo bym nie chciała, wiesiołka tam są ilości śladowe za to parafiny kilogramy :O Po co tak robić z ludzi idiotów? :O