Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającawózka

wózek adamex jogger proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość
Nie miałam okazji korzystać z modelu jogger, ale o firmie Adamex złego słowa nie dam powiedzieć. ;) Moja siostra, przyjaciółka i ja mamy od nich wózki - modele vicco i barlettę i jesteśmy zachwycone. Gdy prowadzę swój wózek to w ogóle się nie męczę i dzięki temu spacer to prawdziwa przyjemność. Ma świetną, miękką amortyzację i moja córeczka może spać spokojnie, nawet przy najgorszych przeszkodach. :P Do tego wózek jest bardo porządnie wykonany, widać, że nie oszczędzali na materiałach i wszystko zrobione jest z dużą starannością. Taki wózek, w takiej cenie to naprawdę świetna inwestycja.

Gość gośćBeataKo
Też mam ten model Barletta i nic mi się z nim nie działo. Przyjemnie się prowadzi, jest dobrze amortyzowany i ma spore zabezpieczenia i dodatki dla dziecka. Ja mam tam jeszcze torbę , do tego kubek, folię, przewijak, moskitierę. Wszystko w komplecie.

Gość gość_OOOla
joggera nie miałam. jedynie Vicco od paru miesięcy i jest bardzo ok. maluch nie zdążył go jakoś super ubrudzić jedzonkiem, więc nadal jest w świetnym stanie, niczym nówka. Radzi sobie dobrze na miejskich chodnikach i na leśnych podmiejskich nieutwardzonych gruntach.

Gość gość
dla mnie to albo vicco albo barletta. niewiele się od siebie różnią a mają sporo udogodnień i świetnie się prezentują.

Gość gość
Drugi raz bysmy tego wózka nie kupili, a to istotna kwestia gdy się szuka opinii na temat jakiegoś produktu. U nas ciągły problem z przednimi kółkami. 4 razy wózek w serwisie. Juz ręce opadają, a producent zamiast wymienić stelaż, będzie kolejny raz naprawial. Tandeta. Tym, którzy cenią sobie spokój ten wózek stanowczo odradzamy, bo za chwilę bedzie potrzebny kolejny zeby ten mógł tygodniami czekac w serwsie...

Gość gość
kurczę faktycznie musiałaś mieć pecha, bo ja owszem też wózek serwisowałam, ale miałam kontakt z Panem Robertem i wszystko poszło tak sprawnie, że wózek jak nowy śmiga, bardzo szybko to załatwili widać, że zależy im żeby wózek szybko do właścicieli wrócił i po tym jednym problemie wózek mamy już ponad rok, testowany w przeróżnych warunkach więc jak dla mnie adamex na plus jak najbardziej

Gość gośćdi
ODRADZAM. O ile gondola ujdzie, tak spacerówka tragedia. Daszek spada non stop, muszę go przywiązywać sznurkami :( pisałam do serwisu, a ze gwarancja się skończyła, zostałam potraktowana jak zło konieczne. Żałuje, ze w ogóle skusiłam się na ta firmę ;/

Gość nowamama93
drogie mamy, myślałam o wózkach adamex ale macie mieszane opinie, spodziewam się dziecka w grudniu, spodobały mi się jeszcze roan bass i anex sport, a co o nich myślicie

Gość gość
Nie polecam, wózek może nie jest najdroższy ale biorąc pod uwagę, że nie nadaje się do użytku to po prostu wyrzucanie pieniędzy. Serwis Adamexa również pozostawia wiele do życzenia, nie szanują klienta i olewają sprawę. O ile gondola jeszcze ujdzie, chociaż przednie koła ósemkują niemiłosiernie to spacerówka to jakiś niewypał. Odradzam

Gość gość
Nam pekl stelaz, kolko z przodu wariowalo. Juz mialam gdzies serwis. 4 miesiace i po wozku. Teraz mam Roan Marita.

Gość gość
Ja jestem posiadaczką wózka od adamexu ale vicco i mogę go z czystym sercem polecić, bo jest na prawdę świetny. Bardzo funkcjonalny, lekki, zwrotny. Wszystkie ich wózki dają radę i wyglądają bardzo nowocześnie :)

Gość gość
Szału nie ma z naszym. My mamy Barlette, regulacja w gondoli zawodzi nie da się ustawić bo od razu opada, przednie kółka ciężko skręcają chyba że się dobrze obciąży to już wtedy są spoko, stelaż jest największym rozczarowaniem a głównym mankamentem są nity które są za słabo dobite i pojawia się luz na początku mały później wiekszy bo się wyrabia aż w końcu pęka. co do spacerówki nie testowaliśmy bo nasz synek ma 4 miesiące i jest jeszcze za mały. Ogólnie nie polecałbym nikomu ale również nie odradzał bo nie mam porównania z innymi wózkami. uczucia mieszane póki co.

Gość AsiaKomiks
My wybraliśmy model Adamex Pajero - zbytnio nie przyglądaliśmy się wszystkim modelom - ten jakoś nam spasował. Wózek dobrze się składa, wygodnie się go przechowuje (nawet w żłobku pozwalają go zostawić, bo i mało miejsca zajmuje). Jest wygodny (przeglądałam jego wozidełko i w porównaniu z innymi wózkami, miał o wiele przyjemniejszy materiał.

Gość gość
Ja również mam wózek adamex, ale Luciano, bardzo ajny dobrej jakości wózek , świetnie sie nim porusza, i jest bardzo funkcjonalny

Gość gość
Pajero i Barletta też świetne modele, natomiast, Barletta, klasyka sama w sobie.

Gość gość
Brałam ten wózek przy wyborze pod uwagę ale zdecydowałam się na x landera kiedy porównałam te dwa wózki w sklepie, x lander ma większą budę i kosz zakupowy no i dobrą spacerówkę bo na to też trzeba od razu zwrócić uwagę

Gość MariaAwaria

Jak jesteś wysportowaną mamą, która lubi spędzać aktywny czas to wg mnie Jogger sprawdza się mega wyśmienicie. To wózek lekki, zwrotny, ale stabilny (to jest bardzo ważne akurat). Ja sie absolutnie nie zawiodłam i uważam, że wszystko jest tak jak ma być.

Gość lolka

miałam przy pierwszym dziecku, teraz zakupiliśmy muuvo. Też lekki i nadaje się na tereny miejskie