Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaabryskaa

ZGUBIŁAM DOWÓD REJESTRACYJNY co z ważnym przeglądem pomocyyyy

Polecane posty

Gość Gaabryskaa

Zgubiłam dowód :( w środku miałam też ważny przegląd do września 2014 r. dzwoniłam już do starostwa, wszystko wiem odnośnie wyrobienia nowego dowodu itp. ale moje pytanie odnośnie przeglądu technicznego - nie mam teraz na to żadnego dokumentu. czy w urzędzie w dziale komunikacji mają w systemie zapisane, że mam ten przegląd jeszcze ważny?? czy będę musiała jechać na nowy przegląd??? proszę pomozcie

Gość Gaabryskaa
proszę pomozcie :(

Gość gość
Wystarczy, że pojedziesz do diagnosty, u którego robiłaś przegląd, za darmo wystawi Ci wtórnik przeglądu - ma zapisane w komputerze, kiedy robiłaś przegląd i czy auto go przeszło.

Gość Gaabryskaa
aha tylko problem jest taki, że niestety ja osobiście nie byłam na tym przeglądzie, a poza tym był robiony w innej miejscowości, a nie jestem w stanie tam pojechać :O ale skoro na stacji mają takie dane, to może w urzędzie też to mają zapisane? jak rejestrowałam samochód to pokazywałam im dokument ze stacji, bo przecież to musi być, bez tego bym nie zarejestrowała. mam nadzieję że to mają bo nie mam kasy zeby teraz robić przegląd :O ale zawaliłam z tą zgubą, mam nadzieje ze w domu się nie dowiedzą:O a jak wydadzą mi nowy dowód, to będzie on identyczny, czy będzie pisało że to duplikat czy coś/??