Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście pomyśleli o 21 latku bez matury tylko z liceum, który pozuje do zdjęć

Polecane posty

Gość gość

fotografuje,nurkuje, poszukuje skarbów, kolekcjonuje monety, ma własny biznes, oprócz tego jest strażakiem na pół etatu?

Gość gość
że dziewczynę znajdzie tylko na sympatii :classic_cool:

Gość gość
a czy do pozowania jest potrzebna matura czy wyglad pomysl nad tym a puzniej pisz wieksza połowa naszych radnych nie ma matury

Gość gość
"większa połowa" ? :O :O :O "puzniej'? :O :O dziewczynę on ma, pytam ogólnie co sądzicie o takim przypadku

Gość gość
matołku chodzi o przekazanie tresci a nie o ortografie no chyba ze jestes az takim matołem i nie rozumiesz jak jest napisane cos niepoprawnie

Gość gość
Nic nie myślę, a co mam myśleć? Matura jest potrzebna tylko i wyłacznie jak się idzie na studia, po co ona komuś kto nie zamierza na nie iść? Nie każdy musi iść na studia, śmieszy mnie niesamowicie te usilnie pchanie na studia w dzisiejszych czasach byleby tylko dowartościować się papierkiem.

Gość gość
szkolonych matołów w Polsce juz wystarczy teraz potrzeba rąk do pracy bo matoł za biurka nic nie wyprodukuje a jego ego i matura do fizycznej pracy nie pójdzie

Gość gość
Że jest super zaradny i ma pasje. :) ale ty pewnie chcesz jakiegoś "maczo" po bylejakich studiach ....

Gość gość
,,co byście pomyśleli o 21 latku bez matury" Ja znam ludzi którzy mają mature, mają technika informatyka a nie wiedzą jak wygląda dysk. To że ktoś ma papierek to nie znaczy że jest mądrzejszy itd. Ludzie często chcą zdawać mature bo tak rodzice każą. Też mnie rozwala jak ludzie gadają ,,co ludzie powiedzą że nie mam matury". Żal.

Gość gość
opisalem kumpla :) nie szuka on dziewczyny ani ja nie jestem gejem

Gość gość
strażakiem, znaczy moczysz się w nocy?