Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenkapie

LUDZIE mam wiać czy tkwić w tym gównie bo już nie wiem

Polecane posty

Gość Magdalenkapie

Poznałam faceta, znamy się krótko, bo pare tygodni. Natomiast jest między nami chemia, wyczuwalna. Na starcie była umowa że nie dążymy do związku tylko bawimy się po prostu. Pare dni temu byłam u niego na kawie i jakoś tak wyszlo że sie pieprrzyliśmy, dałam z siebie wszystko, sexy bielizna, lodzik, macanki, kilka różnych pozycji, ujeżdżałam go. Ogólnie spoko wrażenia, skończył w buzi, połknęłam elegancko... Miałam wielu, wielu partnerów. Jesteśmy dojrzałymi ludźmi przed 30, on zwierzał się tylko że miał 3 partnerki seksualne. Ja nie miałam orgazmu ale starałam się go uszczęśliwić i w sumie byłoby OK. Ale on mi w sobote mówi że muszę sie jeszcze nauczyć dużo, cośtam wytyka błędy, wkurzyłam sie bo narobiłam sie wkoło niego i nic za to nie dostałam. A ten k/u/r/w/a mi śmie wypominać że źle to robie, przy czym dla wcześniejszych moich partnerów bylam bdb kochanką i wielokrotnie mi o tym mówili. Co ja mam robic? P*****lnąć to w cholere i dać sobie spokój? No zagotowało sie we mnie na maksa.

Gość gość
wiej

Natomiast jest między nami chemia, wyczuwalna." ---- ulalalala. czas na kapiel

Gość gość
bez orgazmu seks sie nie liczy, wiej

Gość gość
abstrahując od tej "opowieści całej" mam pytanie ,a Ty masz szacunek do siebie? nie pytaj na cafe,tylko rób jak sama uważasz

Gość Magdalenkapie
Dodam że dopóki nie było tego seksu to wszystko pięknie się toczyło, nie mogłam się doczekać bo wyobrażałam sobie najlepsze chwile. Jeśli chodzi o samą penetrację to było dobrze, ale ja chciałabym czegoś więcej. Byłam zadowolona i tak po tym stosunku bo byłam przekonana że jemu było dobrze a tu taka przykra niespodzianka.. I wtedy wybuchło u mnie w****ienie bo jak tak mógł, tak sie starałam, on nic nie zrobił a taką postawe roszczeniową prezentuje.

Gość gość
strzel go z liścia a potem drzwiami i nie wracaj :D

Gość gość
jesli sypiasz z kims kto nie daje ci orgazmow i w ogole o to nie dba to nie szanujesz sie! wlasnie, zadaj sobie te pytanie. i zadbaj o swoje potrzeby porzadnie.

Gość gość
Skoro dałaś z siebie wszystko a k/u/t/a/s/o/w/i się nie podoba to ojej dziada. Poza tym, co to k/u/r/w/a za reklamacje. Daj spokój, takie otwarte kochanki jak ty trzeba docenić. Poza tym, on miał 3 partnerki, a ma się za exsperta. A może ty mu powiedz że w zasadzie to on nie zabłysną umiejętnościami. Skoro krytykuje Cię na początku, to co będzie dalej. Jak to jeszcze nie związek, to tym bardziej powiedz mu że to on mógłby się podszkolić.

Gość Magdalenkapie
po klasycznym nasmarowałem pupkę i mówię mu teraz w drugą dziurkę, pomyślałam, że się podnieci i wypieści mi tzpike a ten poruszał się trochę, zlał się we mnie pocałował w policzek i powiedział "jesteś słodka" a ja chciałam coś więcej

Gość Magdalenkapie
Ale co wy mi opowiadacie o szacunku, przecież każdy człowiek seks uprawia. Nie d******py kloszardowi na ulicy tylko poznałam gościa i mam potrzebe seksu. Skąd ja mogłam wiedzieć że on nie da mi orgazmu, nie moglam przewidzieć tego..

Gość gość
nikt nie mowi ze sie nie szanujesz, bo sie z nim przespalas ten raz, tylko jesli bedziesz to powtarzac a on wciaz bedzie beznadziejny. Na poczatku nie wiadomo przeciez co i jak, to normalne. Mozna dac druga szanse, cos podpowiedziec (no wlasnie, powiedz mu co ma robic), ale jesli sie nie poprawi to dziwne zebys dalej chciala z nim sypiac

Gość gość
to daj sobie go sama,i nie rób problemu :P

Gość Magdalenkapie
11.55 to podszyw. Ciesze się, że masz satysfakcję z tej zabawy w podszywa.

Gość gość
skoro nie dał rady za pierwszym razem, to nie wróżę mu sukcesów w przyszłości.

Gość gość
lodzik, połykanie, ujezdzanie-niczym wyzwolona kobieta, ale powiedziec: zrob mi minete" to juz sie wstydzisz ? hehehehehe

Gość gość
cieniutkie to prowo oj 💤

Gość gość
gó/wnem to jesteś ty autorko, worze na spermę

Gość gość
chamskie komentarze sie zaczynaja, co to w ogole znaczy wor na sperme. i kim jest ktos kto chcialby w taki wor wkladac. jakis nie szanujacy swego buzdygana menel.

Gość gość
Facet najwyraźniej jest niedojrzaly emocjonalnie. Jeżeli "reklamuje " seks, twierdzac , ze jemu nie było dobrze, to znaczy , ze jest dzieciakiem.:-D Zapytal cie , czy mialas orgazm, czy jesteś zaspokojona? jeżeli nie, to go olej. To zwykly egoista.

Gość gość
Jesteś zwykłą szmatą ,ktora daje się wykorzystywać

Gość gość
zapamietajcie: kobieta ktora uprawia seks to szmata, ktora nie uprawia to niewydymka, ktora ma wielu partnerow to puszczalska, ktora ma jednego ta swietojebliwa. nie wygracie drogie panie.