Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona_zddradzona

maz ma kochanke

Polecane posty

Gość gosciowa 340
Powiedz że odchodzisz i ponieważ też chcesz sobie ułożyć życie dziećmi dzielicie się po połowie (wiem, jak to brzmi - niech to więc będzie blef) zobaczymy czy kochanka tak chętnie go przyjmie z bagażem...

Gość gość
taaa, to ten co tak plakal, zebys mu przebaczyla..hahaha, to ile wytrzymal 4 dni?

Gość wkurzona_zddradzona
nie plakal ;) rozmawialismy konkretnie, mowil mi czego mu brakuje, ale nie daje szasy zeby to zmienic dzis pojade do tesciowej,zostane na noc, jak zadzwoni gdzie jestem, powiem ze mam kogos, zeby mnie zapomial, ze o dzieciach i sprawach papierkowych pogadamy jak wroce :) i to nie zeby wrocil , tylko zeby poczul jak to jest , nie zemsta, zeby zrozumial jak sie czuje, bo wiem ze mnie kocha, czuje to, widze, pogubil sie, niech sie szuka, odnajdzie, bedzie szczesliwy, ale wie jaki bol mi zrobil....

Gość gość
On to arab czy pak ?

Gość gość
dziewczyno krzywdzi cie obiecuje coś i wcale nie zmienia po raz kolejny dostałaś kopa. Jemu jest tak wygodnie pozornie szczesliwa rodzinka i dziunia na boku:O tez mam 4 dzieci i włąsnie odchodze od męza...koniec kłamstw!!! koniec iluzji!!! koniec dawania po raz etny szansy!!!!

Gość gość
w poprzednim temacie pisalas, ze tak strasznie plakal, wiec nie klam.....

Gość wkurzona_zddradzona
nigdy nie pisalam ze plakal, i nie pisalam o tym nigdzie, to swierza sprawa, on europejczyk, zaden arab

Gość gość
Babo jakiej Ty rady chcesz? Chcesz to żyj w trójkącie, chcesz to odejdź. Teraz nie potrafisz podjąć decyzji, a o ślubie i rodzeniu dzieci to potrafiłaś podejmować decyzję. Dorośnij. Jaka z Ciebie matka skoro nie wiesz co masz robić.

Gość wkurzona_zddradzona
gdzie tam pisze ze plakal????jesli nawet pisze to nie plakal, jakie to proste, odejsc, wziasc na plecy dzieci, ich wychowanie, utrzymanie, samotna przyszlosc, proste, pozamiatac i zjesc smieci, nosic je w brzuchu niech sie odbija, a tatus tak bardzo chcacy dzieci pojdzie kisic ogora gdzie indziej, szczesliwy, bo po czasie zapomni, przestanie go to obchodzic co sie z nami dzieje, jakie to niesprawiedliwe, niech go Bog osadzi.....a bylismy tacy szczesliwi!!!!!!

Gość gość
Proste to jest tylko użalanie się nad sobą na Kafeterii. Życie nie jest proste, ale w życiu trzeba podejmować decyzje. Jak wybrałaś na męża kogoś kto zapomni o wspólnych dzieciach to Twój wybór, tylko dzieci szkoda. Trzeba się było zastanowić nad sobą, a nie żyć tylko na garnuszku męża. Jaką rolę dla siebie wybrałaś, taką graj...

Gość gość
Bo arab jaki jest to jest ale dzieci kochają :(

Gość wkurzona_zddradzona
tu nie chodzi o pieniadze!!!mam pieniadze, rodzine, jutro moge miec prace, tu chodzi o ojca, wzor, o meza kochajacego, o rodzine-mama,tata, rozbil cos co bylo wazne, rozwalil cos poterznego co nas laczylo, nas i dzieci, nie umiem tego przyjac do wiadomosci, nie umiem uwierzyc

Gość gość
post nr 1 - od miesiaca sie nie spotyka z nia, plakal, wybaczylam, post z 15:16 - przyznal sie, plakal, i post z 18:11 przyznal sie, poplakal... Taka go bylas pewna, hahahaha

Gość gość
Musiało to być bardzo "poterzne"skoro przez rz pisane!

Gość gość
Ty masz czworo małych dzieci podobno sypie ci się życie a ty masz z dupa czas by siedzieć na kafe i produkować tematy biednej kobietki.

Gość wkurzona_zddradzona
dzieki za "wsparcie" nieludzkie stworzenia, nie zycze nikomu tego co przechodze, pozdrawiam

Gość gość
Nieludzka głupotą jest produkować tematy na kafe

Gość gość
o, ja tez pamietam jak w tamtym poscie sie nabijalas z kochanki. No to widzisz, a niby on taki skruszony i dalabys sobie za niego reke obciac, a on sie okazal sukinsynem....ale co, tak porpostu sie wyprowadzil? To moze po tym Smsie od ciebie, kochanka sie wkurzyla i mu kazala wybierac.

Gość gość
Witamy w XXI w. gdzie ludzie opisuja swoje zycie i problemy na forum. Nie lepiej sie poradzic rodziny/przyjaciolki? Nigdy mi do glowy nie przyszlo, zeby sie zalic obcym ludziom. :o

Gość wkurzona_zddradzona
on nie odszedl, jest jak zawsze, dba o dzieci, sprzata, placi rachunki, robi zakupy, chce sie przytulac, pokazuje mi swoje rzeczy z pracy, a w nocy jedzie do niej, nie codziennie, czasami, a na forum jest wiele kobiet, mezczyzn ktorzy przechodzili podobnie, i takich chcialabym wysluchac

Gość gość
Kobieta mającą czworo dzieci zdradzajacego męża,na pewno wywnetrza się na kafe hehe

Gość gość
Jak on sprząta,robi zakupy,zajmuje się dziećmi,płaci rachunki to ty mu potrzebna do czego jesteś.....