Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE WYPADA KARMIC PIERSIĄ

Polecane posty

Gość gość

karmię piersią 4 tygodnie, ogólnie byłoby ok i wolałabym taką metode karmienia ale co tydzień mam taki 2-3 dniowy nawał/zapalenie (???) z gorączka pod 40 st., ostatnim razem brałam antybiotyk. Robią mi się guzki, zastoje itp. Z gorączką jest mi cieżko zajmowac się dzieckiem.... Chciałabym już przejść na mm ale wszyscy w koło mi odradzają, wręcz odczuwam to że jak się nie będe męczyc to jestem złą matką. Ile powinnam karmić piersią żeby ludzie nie uważali mnie za wyrodną matkę i nei atakowali mnie że robie krzywde dziecku?

Gość gość
Tez czuje presje. Uwazam ze tak 3miesiace bedzie ok

Gość gość
ale masz się czym przejmować ,jakimiś durnymi ludzmi to twoja sprawa ile karmisz i nikomu nic do tego .

Gość gość
nie chodzi ludzi ale o dobro twojego dziecka, szczególnie że piszesz ze wolałabyś tak karmić. Problemy wkrótce miną. minimum pól roku.

Gość gość
Wolalabym tak karmic ale bez dolegliwosci typu goraczka a zresztą łykając tony paracetamolu i antybiotyk to mleko nie wiem czy jest już takie ok... samo karmienie uważam za wygodne i oczywiście najlepsze takie mleko dla malucha ale może taką mam urodę że ciàgla te zapalenia. Jakoś nie czuje że to moj wybór czy moja sprawa tylko wszystkich naookoło :o

Gość gość
Czulam tez okropne wyrzuty sumienia jak mialam temp 39.9 i musialam podac małemu mm bo piersi z taką gorączkà nie moglam... doslownie czulam sie jakbym mu krzywde robila :( tak mi wszyscy nagadali ze mm jest złe.....

Gość gość
Jesli chcesz karmic to sprobuj jeszcze pokarmic. Niedlugo laktacja powina sie unormowac*****ersi beda miekkie przez wiekszosc czasu. A to ile pokarmisz to Twoj wybor i innym nic do tego.

Gość lewira
Jeśli masz takie problemy to rzeczywiście może być ciężko. Ale zanim przejdziesz na mm - próbowałaś kontaktować się z doradcą, poradnią laktacyjną? Czasem wystarczy dobra porada :)