Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ile kupcza wasze malenstwa

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, bo chyba cos źle zrobilam. Moja zuzia ma 3miesiace dotąd robiła kopy kilka razy dziennie zolta musztardka. Aż pewnego dnia przestala i teraz robi co 2dni.jak mi nie kupnela przez caly dzień przesyraszylam sie i termometr wlozylam na nastypnt dzien wyszla musztardka no i teraz co 2dni wkladam ten termometr i tylko tak kupczy

Gość gość
I czy ona zapomniala jak sie kopę robi?

Gość gość
Kupczy?o matko....

Gość gość
No robić kupe czyli kupczyc

Gość gość
Moze śliwki podawaj i niech woda popije stolec sie rozluzni i nie trzeba będzie pchać termometru. A twarde ? Plastelina czy kozie bobki?

Gość gość
To normalne, chyba że się pręży i męczy z tego powodu że nie może zrobić. Moja ma 4 mc. Od dwóch przestała robić kupę co karmienie, robiła raz na dwa trzy dni ale nie cierpiała, teraz robi dwa trzy razy na dzień. Daje jej probiotykli, nie wiem czy jest z tym związek. Termometr to noie jest dobra metoda, w ostateczności tylko jak nic nie pomaga innego. Przestanie Ci już wogóle robić sama, rozleniwią się jelita

Gość gość
No wlasnie boje sie ze juz to sie wydarzylo bo jak nie wloze termometru to kupki nie ma sprawdzalam i czekalam 4dni na kopke. Wychodzi plastelina

Gość gość
kopke? Ty głupia idiotko, wiesz jak przez jakie u się to pisze? I przestań wkładać termometr w tyłek dziecku. Może i raz na tydzień robić i będzie dobrze. Zwłaszcza jak się karmi piersią. A w ogóle "kupczyć" to nie oznacza robić kupę. Ile masz lat idiotko ? 15?

Gość gość
lepiej zetrzyj trochę jabłka na tarce i podaj 1 małą łyżeczkę. Wystarczy, żeby dziecko zrobiło kupkę w sposób naturalny. A nie uzależniasz dziecko od termometru :O

Gość gość
wsadz sobie ten termometr w oko :O jak można tak biedne dziecko uzależniać

Gość gość
Debilko napisalam kopa a nie kópa. Co za żenujący poziom . Uff czyli da sie to naprawić? Wystarczy tego termometra nie pchać i w końcu sama sie,zwali? To kamien z serca